IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi подготвя излизането на S6 Avant

Спортното комби ще получи V6 двигател с 450 к.с.

Audi подготвя излизането на S6 Avant

Германският производител Audi подготвя излизането на пазара на ново попълнение на семейството си A6. Това е комбито S6 Avant, което ще бъде представено до края на годината.

Audi подготвя излизането на S6 Avant

Според информация на Autocar, под капака на автомобила ще бъде поставен 2,9-литров V6 с две турбини от Porsche Panamera. Това ще бъде единственият мотор за модела. Той заменя досегашния 4,0-литров V8. Въпреки по-малкия си обем, агрегатът ще бъде по-мощен – 450 к.с., което ще позволи на комбито да ускорява от 0 до 100 км/ч за под 4 секунди.

Независимо, че досега автомобилът е сниман само със сериозен камуфлаж, могат да се направят и някои изводи за дизайна му. Той ще бъде доста агресивен, като колата ще получи различни брони, увеличени въздухозаборници, големи джанти и квадратни тръби на изпускателната система.

Новото S6 Avant ще получи и доста различен интериор в сравнение със сегашния модел. В него ще бъдат поставени 10,1-инчов екран на информационно-развлекателната система и допълнителен 8,6-инчов дисплей, отговарящ за климатика. Ще има и допълнителни елементи от карбон, както и нов спортен волан.

Снимка: Audi

Тагове: audi a6 s6 avant
0 от 500