IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen C1 получи нов двигател

Градският хечбек вече се предлага в още две версии

Citroen C1 получи нов двигател

Френската марка Citroen представи актуализирана версия на своя малък хечбек C1. Градският автомобил е оборудван с модернизиран двигател, нови възможности за индивидуализация и специална модификация, кръстена на прочуто дамско списание.

Citroen C1 получи модифициран двигател

Под капака си Citroen C1 получи модифициран 3-цилиндров бензинов еднолитров двигател на Toyota. Мощността му е увеличена от 69 на 72 коня, но максималният въртящ момент е 93 вместо 95 Нм. Двигателят работи в тандем с 5-степенна механична скоростна кутия или роботизирана ETG. На някои пазари може да се купи и версия с 3-цилиндров PureTech 1.2 (82 к.с.), но от компанията засега не са разкрили, дали той е бил доработен.

Citroen C1 получи модифициран двигател

В интериора може да се отбележи мултимедийната система със 7-инчов сензорен екран, който поддържа използването на услугите Apple CarPlay, Android Auto и MirrorLink. Сред асистентите се отличават камерата за обратно виждане, безключовият достъп до салона, поддържането на лентата на движение и функцията за помощ при потегляне по наклон.

Citroen C1 получи модифициран двигател

Citroen C1 получи и две нови версии - Urban Ride и Elle. Първата е оборудвана с черни корпуси на външните огледала, тонирани прозорци, пластмасови колесни арки, черни 15-инчови джанти с нов дизайн, оранжеви елементи в салона и възможност за избор от пет цвята на каросерията. Втората версия, кръстена на популярното женско списание, е предназначена за дамската аудитория и се отличава с три версии на каросерията и 15-инчови джанти от леки сплави.

Citroen C1 получи модифициран двигател

Снимки: Citroen

Тагове: citroen citroën c1
0 от 500