IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche направи смартфон за 2000 евро

Моделът Mate RS излиза на пазара в два варианта

Porsche направи смартфон за 2000 евро

Компанията Porsche Design, която е дъщерно предприятие на автомобилния производител, представи своя нов смартфон – модела Mate RS. Устройството е създадено съвместно с китайската фирма Huawei, но превъзхожда нейните продукти като дизайн и технологии.

Porsche направи смартфон за 2000 евро

В основата на смартфона е моделът Huawei P20, който вече се предлага на пазара в Европа. Неговата цена е 649 или 899 евро в зависимост от модификацията. Porsche RS обаче ще бъде значително по-скъп – версията с 256 гигабайта ще струва 1550 евро, а тази с 512 гигабайта - 1990 евро.

Освен с дизайна си, моделът на Porsche се отличава и по някои технически компоненти. Стандартните камери Huawei са оборудвани с лещи Leica, които не се предлагат на оригиналния модел. 6-инчовият дисплей с разширение 2880х1440 пиксела също е уникален.

От автомобилния прозиводител определят Mate RS като „911 GT3 RS сред смартфоните”. Компанията предлага още един мобилен телефон Mate, разработен съвместно с Huawei. Неговата цена обаче е по-скромна – 1130 евро.

Снимка: Porsche
 

Тагове: porsche mate rs huawei
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Dido ( преди 6 години )
    The Saint - пак казвам - проверявайте какви ги пишете!!!И Mate RS и P20Pro са с OLED дисплей!P20Pro е с 1 инч по голям диспел,а при RS е по-голяма резолюцията.Другите разлики са,че RS е с повече вградена памет,по стара версия на USB Tape C и е с два сензора за пръстов отпечатък - под дисплея и на гърба.И логото на Porsche разбира се!Иначе два прекрасни телефона на Huawei като RS няма смисъл да купиш ако нямаш Porsche в гаража.Тогава и цената му няма да те бърка ... :-)
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    The Saint ( преди 6 години )
    Този телефон е произведен от Хуавей. И не е баш копие на P20Pro, разликите са в повечето памет,както и дисплея, който тук е OLED и е произведен от LG. И въпреки това.... егати цената...
  • #4
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    не само тилифоните ами и колити им са китайски на тея.троше какво да правиш. толкова за немското качество.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    Този сайт отдавна е доказал, че няма редактори! Имат само няколко преписвача със съмнителна грамотност и много елементарно ниво на полазване на някакъв онлайн преводач!
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    редакторчетата са доста неграмотни.Няма статия без няколко грешки в нея
  • #1
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Dido ( преди 6 години )
    Хора, порверявайте какви ги пишете!!! Mate RS е почти пълно копие на P20 Pro като изключим дизайна!!Mate RS и P20Pro са с еднакви камери разработени съвместно с Leica!Porshe не са направили смартфон, просто Porshe Design участва в разработката на дизайна на този Mate, както и на няколко по стари модела на Huawei + няколко модела на BlackBerry