IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

KIA готви нов спортен седан

Моделът Cerato GT ще получи двигател с 205 к.с.

KIA готви нов спортен седан

Корейския производител KIAS Motors подготвя излизането на пазара на нов спортен седан – Cerato GT. Снимки на тестови прототип на модела с 4 врати бяха публикувани от изданието thekoreancarblog.com.

KIA готви нов спортен седан

Изпитанията се провеждат по пъщита на Южна Корея, където моделът Cerato се предлага под името K3. На други пазари – като този в Северна Америка, автомобилът е познат като KIA Forte. Очакванията са той да получи и добавка Sport към названието си.

От единствената снимка се вижда, че спортната версия ще получи агресивна задна броня и спортна изпускателна система с масивни тръби, а също така и аеродинамичен дифузьор.

Що се касае до двигателя, в KIA са се спрели на 1,6-итровия T-Gdi мотор, чиято мощност е 205 к.с. Агрегатът ще работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с автомат със 7 предавки. Премиерата на автомобила ще е през есента на тази година.

Снимка: thekoreancarblog.com

Тагове: gt sport kia cerato
0 от 500