IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lincoln възроди Aviator

След 14-годишна пауза кросоувърът идва и с хибридна система

Lincoln възроди Aviator

Американският премиум бранд Lincoln, който е собственост на Ford, показа на автомобилния салон в Ню Йорк новото поколение на Aviator. Моделът със задвижване на задните колела дебютира като прототип. Серийният кросоувър, който се очаква да се появи през 2019 г., ще има същото задвижване, а 4х4 ще се предлага като опция.

Lincoln възроди Aviator

Базовата модификация ще се предлага с бензинов турбодвигател V6, а по-скъпите версии ще получат хибридна система.  От компанията заявиха, че новият Aviator, който се появява 14 години след последното поколение на модела, ще стане "по-мощен от някои суперавтомобили".

Lincoln възроди Aviator

Кросоувърът има три реда седалки и богато оборудване както по отношение на комфорта, така и що се отнася до системите за сигурност. Потвърдено е наличието на комлекса системи за активна безопасност Co-Pilot360 и Suspension Preview Technology, които регулират окачването по данните от камерите, сканиращи пътя по време на движение. Aviator получава и приложението Lincoln Way, което позволява отключването на автомобила и стартирането на двигателя да става със смартфон.

Lincoln възроди Aviator

От компанията посочиха, че серийната версия на кросоувъра ще дебютира след година и на практика няма да се отличава от прототипа.  Предишното поколение на Aviator се произвеждаше от 2002 до 2005 г.

Снимки: Lincoln
 

Тагове: lincoln aviator
0 от 500
  • #2
    35 rate up comment 2 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Хората из Америката кви коли карат а тука ауди а 4 "премиум".Стягам куфарите тва Европа е жалко образование!
  • #1
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Разлики има, ако търсиш - ще намериш! И въпреки това, излъчването на този автомобил за мен е прекалено сходна на линкълн навигатор, а пък и в двата линкълна има известни прилики с кадилак ескалейд, или може би обратното, но да си призная - в момента не знам в каква посока е вървяло творческото наподобяване. Само за поротокола, че иначе обвинянията ги отнасят само китайците.