IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce пуска лимитирана серия на купето Wrait

Таванът на Luminary Collection свети като нощно небе, в салона преобладава дъб

Rolls-Royce пуска лимитирана серия на купето Wrait

Британската компания Rolls-Royce обяви, че ще произведе лимитирана серия на купето Wrait. От версията Luminary Collection ще бъдат сглобени само 55 бройки.

Rolls-Royce пуска лимитирана серия на купето Wrait

Автомобилът е боядисан в цвета Sunburst Grey, допълнен от контрастираща линия на отенъка Saddlery Tan върху каросерията и колелата. Цветовете са предназначени да предизвикат асоциации с цвета на небето преди изгрев или залез, обясниха от компанията. Освен това върху предните калници има стилизиран образ на слънцето.

Rolls-Royce пуска лимитирана серия на купето Wrait

В интериора преобладават елементите от дъб, а в дървените панели са вградени 176 светодиода. В тапицерията на тавана са интегрирани още 1340 светещи оптични елементи. Седалките на първия ред са тапицирани в оранжева кожа, а за задните седалки клиентът може да избира черна или светла кожена тапицерия.

Rolls-Royce пуска лимитирана серия на купето Wrait

Отличителна черта на Rolls-Royce Wraith Luminary Collection е декорацията върху вътрешните джобове на вратите и централния подлакътник от специална текстурирана тъкан, изтъкана от тънки нишки неръждаема стомана с диаметър 0,08-0,19 мм.

Rolls-Royce пуска лимитирана серия на купето Wrait

В техническо отношения това специално купе не се отличава от базовия Rolls-Royce Wraith. Двигателят е 6,6-литров V12 с мощност от 630 конски сили и 8-степенна автоматична скоростна кутия. За Великобритания цената на лимитираната версия се очаква да бъде доста над тази на "обикновения" Wraith, при който стартира от близо 240 000 паунда.

Снимки: Rolls-Royce
 

Тагове: rolls-royce wrait
0 от 500
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Wow ( преди 5 години )
    За първи път гледам снимка! на кола... и я гледам около 5 минути !Това купе е шедьовър - отвън, отвътре, навсякъде.Нямам повече думи !PS: Чак се размечтах , поне за 2-3 минути да се повозя. Щото е ясно, че никога няма да я карам :(
  • #1
    6 rate up comment 8 rate down comment
    KLASIKA ( преди 5 години )
    Да спрат да се занимават с глупости!!!Направих им една вечна легенда още с появата си!Никога не остаряваща и никога догонена!!!!!Убиеца на разни псевдо Поршета като Кайен ,смешния Q7 който го превърнаха в уж Бентайуга , истинския смешен *** Q7 и удивително бездарната визия на Ламборджини Уруз където вместо решетка са сложили вилици и ножове!?!Ето великия https://imageshack.com/i/pm6afQLUj сега нека се огледат в истински джип който и на йота не изменя на традициите и въпреки това е закръглен и модерен и в същото време е ръбат и исторически стар!!!Сега ще представя убиеца на другото ,по-малко suv-че на пародията Порше,на Тигуан и разни Кашкайци и всички пародийни паркетни лалугери наречени suv-чета близалки!!!Ах колко са сладурански и колко са бонбонено розово сладурски. Suv-чета... Та така ,ето го https://imageshack.com/i/pmU02BQHj ми тъй де ,да се видим в джипче а не в локумка....-и накрая и най-накрая вече окончателно убиеца на Голф дойде! Ето го https://imageshack.com/i/pm1xwYLpj И така въпросът е приключен и точка ,тире и запетая......,чудя се защо от Ролс не действат ?!?!Големия джип им го осигурих!По хубав няма да направят,най-много да се изложат ако много го умуват като Ламборджини с Уруз....?!?!