IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Градушка потроши хиляди коли в САЩ (ВИДЕО)

Стихията удари три щата, щетите са за над 4 милиона долара

Градушка потроши хиляди коли в САЩ (ВИДЕО)

Хиляди автомобили пострадаха в САЩ от градушка преди няколко дни. С разбити стъкла и вдлъбнатини по каросерията се оказаха не само личните превозни средства на американците, но и колите в няколко дилърства.

Градушка потроши хиляди коли в САЩ (видео)

Природната стихия порази щатите Алабама, Джорджия и Флорида. В някои райони ледените парчета бяха с такава големина, че едва се побираха в шепата на възрастен човек. Очевидци публикуваха в интернет десетки клипове и снимки от засегнатите места.

Градушка потроши хиляди коли в САЩ (видео)

Освен това камера за видеонаблюдение запечата момента, в който градушката разбива прозорците на няколко автомобила Chevrolet, паркирани в един от дилърските центрове на марката в Алабама. По предварителни данни от стихията са пострадали няколко хиляди автомобили в трите щата на обща стойност над 4 милиона долара.

Градушка потроши хиляди коли в САЩ (видео)

Американските медии отбелязват, че това е най-силната градушка в страната от 23 години насам. Освен атомобилите са пострадали и няколко сгради, а има и десетки паднали дървета.



Снимки и видео: YouTube

0 от 500