IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Модулен покрив за новия Jeep Wrangler

Пикапът, който излиза на пазара догодина, ще може да се превръща в SUV

Модулен покрив за новия Jeep Wrangler

Новото поколение на американския пикап Jeep Wrangler ще бъде пуснат в продажба през април 2019 г. Серийното производство на модела започва в края на настоящата година.

Модулен покрив за новия Jeep Wrangler

По предварителни данни, в основата на модела ще легне напълно нова архитектура, а в моторната гама ще влязат 2-литров четирицилиндров и 3-литров шестицилиндров дизелово турбо двигатели. Много е вероятно на малко по-късен етап пикапът да се появи и във версия Rubicon с хибридна система. Тази модификация ще се отличава от стандартния Wrangler и с някои детайли по екстериора.

Модулен покрив за новия Jeep Wrangler

Голяма особеност в новия Jeep Wrangler ще стане модулният мек покрив, с чиято помощ ще може да се променя формата на каросерията. Например, ще може да се закрива само пътническата част на автомобила и той да запазва вида си на класически пикап, или покривът да закрива цялата кола, при което тя ще изглежда като пълноценен всъдеход.

Модулен покрив за новия Jeep Wrangler

Във времето на глобалната популяризация на SUV сегмента на автомобилния пазар решението на бренда Jeep да пусне ново поколение на Wrangler изглежда напълно логично. Компанията, която е част от Fiat Chrysler Automobiles, се надява, че новият модел ще й позволи да вземе лъвския пай от пазара на толково популярните в САЩ пикапи.
 

Тагове: suv jeep wrangler
0 от 500