IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зодиите, които са най-зле зад волана

Вижте на кого не му се отдават шофьорските умения

Зодиите, които са най-зле зад волана

Какво означава лош шофьор? Те обикновено са твърде напористи и агресивни, а същевременно нямат достатъчно добра преценка за пътната обстановка, или пък са ужасно разсеяни. Кои са най-лошите водачи:

Зодиите, които са най-зле зад волана

Овен


Овните са редовни участници в ПТП. За тях сякаш да предизвикат катастрофа не е нещо особено лошо или страшно.

В кръвта им е да влизат в конфликти и да изпадат в крайно агресивни настроения, затова Овните са на първо място сред най-лошите и най-опасни шофьори.

Огнената природа на знака го кара да се бори задължително за първото място – те непрестанно засичат другите участници в движението, изпреварват на най-неподходящи места и карат с несъобразена скорост при опасни условия.

Риби


Рибите са толкова непрактични, че за тях да съобразят ситуацията на пътя адекватно си е цяло изпитание.

Те са отнесени в разни мисли и разсъждения и се разсейват ужасно лесно. Движенията и поведението на останалите пътници в колата лесно ги разсейва, да не говорим какво става, когато видят нещо интересно покрай пътя.

Понякога Рибите проявяват твърде голяма толерантност и са в състояние да набият спирачки, за да пропуснат пешеходец, който дори не очаква да получи предимство, тъй като пресича неправилно, без да съобразят, че могат да предизвикат катастрофа с колата зад тях.

Коя е третата зодия, която е опасна на пътя вижте тук

Кои са най-добрите шофори според зодията им вижте тук

0 от 500
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Риба на мокро ( преди 6 години )
    Пълни простотии!28 г.стаж,като шофьор включително "А" и "С" категория, нямам нито една катастрофа. Мен са ме удряли няколко пъти, но аз никога не съм предизвиквал птп. Карам редовно и мотоциклет. Там вече си е опасно,но ну по моя вина.Колегите с колите не се съобразяват и все не виждат мотора.На няколко пъти съм бил на косъм,защото са ме засекли или са ми отнели предимство без да имам вина.А най-гадното е да почнат дя свиркат с клаксоните или да те натискат,защото се съобразяваш с ограниченията
  • #3
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Щирлиц ( преди 6 години )
    Пълни глупости!Аз съм Овен,и за почти 30години стаж,имам само едно произшествие по моя вина.Винаги ще съм благодарен на др.Лазаров,който ни учеше на търпение зад волана,и стриктно спазване на правилника.Но това беше във "В.Пик",преди да дойде демонокрацията,сега като гледам новите шофЕри,страх ме хваща.
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Риба на сухо. ( преди 6 години )
    И ся кво ... от както имам книжка (вече 16 години) нямам нито едно произшествие ... за мен това е строго индивидуално.
  • #1
    10 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Овните са кофти и като характер.Гадни хора са