IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model X тегли вагонетки с тегло 113 тона (ВИДЕО)

Илон Мъск не пропусна да покаже на света възможностите на всъдехода

Tesla Model X тегли вагонетки с тегло 113 тона (ВИДЕО)

Електрически кросоувър Tesla Model X изтегли на буксир цяла композиция от натоварени вагонетки с обща маса над 113 тона. Видео, на което се вижда как автомобилът излиза от тунел на компанията The Boring Company, публикува шефът на Tesla Илон Мъск в Twitter.

Tesla Model X тегли вагонетки с тегло 113 тона (ВИДЕО)

„Няма идеална повърхност”, отговори Мъск на въпроса „Колко може да изтегли електрическия кросоувър в идеални условия?”. И побърза да уточни, че теглото на цялата композиция в случая е 113,4 тона.



Tesla Model X отново демонстира своите възможности, след като през февруари беше заснет как тегли по заснежен път 43-тонен камион с ремарке. Месец по-рано собственик на електрическия кросоуър издърпа голям влекач на заледено трасе в Северна Каролина – щата, който пострада най-силно от опостушителните бури, връхлетели САЩ.

Снимка и видео: Twitter
 

Тагове: tesla modek x
0 от 500
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Има хора теглет и много повече-с уши,коса и унуй нещо.
  • #16
    4 rate up comment 0 rate down comment
    пипо ( преди 6 години )
    Отидох на работа в работилница за жп машини.В началото на работния ден ни казаха да изтикаме една талига 15 тона 6-7 човека.Хванах се за главата къде съм попаднал.Тогава20 годишен не на ясно с нещата.Бях като ударен с мокър *** като я видях как потръгна че едва я спряхме да не счупи вратата.
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    Едно време електрокарите в Кремиковци дърпаха двойно повече вагонетки хем бяха по 20 конски сили горе-долу.....И какво сега ?-вагонетки ли ще дърпаме?!?!....ами да вземат Tesla Model X ей там на кариерите при Белаз да помага да поне за нещо да послужи,а...?И пак трябва да строят станция ,че да зарежда......-зарежи не става!.....нека си дърпа вагонетки щом имат пари за реклама.....
  • #14
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до 345 ( преди 6 години )
    И понеже ги буташе, накрая на видеото се отказа и композицията тръгна назад, нали мармот?
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    456 ( преди 6 години )
    А, отзад вагонетките ги буташе мармот след като беше завил стотина шоколада в станиол ....
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пхахахаха. Гоуво е номер 1 само в болните мозъци на феновете си.
  • #11
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До Дошовците! ( преди 6 години )
    Продажбите на електрическия Golf на Volkswagen достигнаха неочаквано високи нива извън Германия и моделът на практика вече е почти изчерпан навсякъде. Малката електрическа кола бе приета с отворени обятия както в Европа, така и извън нея - Volkswagen e-Golf бе номер 1 в сегмента автомобили на ток в Западна Европа за месец януари 2018-а.И отново както преди - дали с бензин,дизел или ток Царят Голф е винаги N1!
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    кретен_ием ( преди 6 години )
    Айде сега кажи кой визионер те отгледа, кой ти даде образование и те издържа докато станеш човек...Хайде не казвай че си чудо на природата излюпено от яице,замисли се преди да сервилничиш.Позитивни сме но не обичаме да ни прави *** на ***.!Ако искаш да се връщаш в развитието си..гледай визионера....ама моля не ни го натяквайте.
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    carpe_diem ( преди 6 години )
    За много голяма радост успелите хора, способни да привлекат голям капитал, за да реализират гениалните си идеи, не са толква ограничени в мисленето си.Също така са малко по-позитивни от средното, а и не обиждат случайни хора из нета, без дори да ги познават.Иначе, ако нямаше такива визионери, още щяхме да се чудим от коя страна да държим пръчката, за да си запалим огън, камо ли да сме измислили колелото...
  • #8
    8 rate up comment 4 rate down comment
    кретен_ием ( преди 6 години )
    Създал не създал,тия приказки ги думай на колегата Дошко..чак тогава на хората..еле отдолу са само такива за късмет проявяващи разум,дето са хванали мизерията..Да заотбелязване е у гоемия студ,..ми досега тия хора ка кживяха там бре,с секви дизели и бензини.Ся тесла ги спасява.Голем герой 200 км..те минават 800 км при и 40....сутринта един мармот нещо завиваше,.вметката ти е нерелевантна отсякъде.Аз всяка сутрин гледам 2 Х6-ци,всяка зима как палят..ти да видиш..от половин оборот..