IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са компаниите с най-добър сервиз?

Infiniti е победител в ежегодната класация на J.D. Power

Кои са компаниите с най-добър сервиз?

Американската агенция J.D. Power публикува ежегодната си класация за автомобилните компании, предлагащи най-добър сервиз на клиентите си. В допитването да участвали повече от 74 000 собственици на превозни средства на възраст от 1 до 3 години.

Кои са компаниите с най-добър сервиз?

Автомобилите се оценяват по качество на обслужването в дилърските центрове, като техните собственици трябва да посочат за колко време се осъществяват ремонта и обслужване, както и дали самият сервиз се намира на удобно за тях място.

Кои са компаниите с най-добър сервиз?

Максималното количество точки, което дадена компания може да събере, е 1000. Така през тази година на първо място в класирането е Infiniti с 876 т., следван от Porsche с 874, Audi, Cadillac и Lexus - по 871, и др. Средният бал при луксозните марки е 862, а най-ниско е оценен сервизът на Land Rover – 821.

Кои са компаниите с най-добър сервиз?
При масовите брандове, които са отделени в друга група, победител е Buick с 850, следван от MINI и Chevrolet с 849, и др. Средната оценка за масовите марки е 820, а на дъното е Fiat със 744.

Снимки: J.D.Power

Тагове: j.d.power
0 от 500
  • #3
    44 rate up comment 0 rate down comment
    Нека не се лъжем ( преди 6 години )
    Оценката се основава на проучване сред над 74 000 американци, собственици на автомобили на възраст между 1 и 3 години.
  • #2
    35 rate up comment 8 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    не съм карал инфинити, но чувах, че в бг сервизът им работи с брутална часова ставка, която го прави много любим сред застрахователите. Относно разположение, възможности за спешен прием на автомобила, качество на сервиза за мен БМВ са водещи в БГ, дори само с това, че ги има из цялата страна.
  • #1
    39 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тази която най-много плати на правещите класацията