IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Последни тестове за BMW Z4 и Toyota Supra

Третото поколение на баварския роудстър ще се появи в Париж

Последни тестове за BMW Z4 и Toyota Supra

Очаква се, че премиерата на третото поколение на BMW Z4 ще се състои по време на салона в Париж през есента, а папараците вече редовно „залавят” на тестове прототипи, които са все по-близо до серийния вид на автомобила. Така стана и този месец, като тестпилотите на BMW изпитват кабриолета със свален гюрук на засженени пътища някъде из Северна Европа.

Последни тестове за Z4 и Supra

С появата на състезателния концепт на възродената Toyota Supra съвместният проект на японците и BMW за създаването на спортен модел навлиза в последната си и най-интересна за широката публика фаза, като по всичко личи, че баварците ще са тези, които ще представят сериен модел. На една от снимките се вижда, че в тези изпитания участва и прототип на Supra, но с по-сериозен камуфлаж, което би могло да се очаква с оглед на това, че инженерните екипи на двете компании работят заедно.

Последни тестове за Z4 и Supra

Във Франкфурт миналата година BMW представи концептуалния вариант на Z4, но най-вероятно серийната версия ще е близка до това, което видя публиката през септември. Отделно от това поредицата рендъри като че ли налучкаха как ще изглежда предницата на роудстъра, а оформлението на задната част също очаквано прилича на M8 Gran Coupe и концептуалния вариант на 8-ата серия.

Последни тестове за Z4 и Supra

Вече има и информация по отношение на задвижването на новия Z4, като както се очакваше моделът ще излезе на пазара с 4- и 6-цилиндрови бензинови турбо мотори с диапазон на мощност от 190 до над 350 конски сили. Феновете не са загубили вяра, че компанията ще предложи и версия Z4 M, но най-вероятно в BMW ще се ограничат с вариант M Performance.

Тагове: toyota supra bmw z4
0 от 500
  • #21
    6 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 6 години )
    БМВ-то са направили огромна сапунерка,с още по-грозни фарове и диспропорции....но това виждам като облепен.дано се окажа лош бърборко ,ще се радвам най-сърдечно!!!но досега ме изненадват с болка в сърцето с отвратителен гърбав дизайн....Тойотата пък изглежда перфектно облепена и дано не изпищя неприятно като я "отлепат"....Дано!Ще се радвам и задвете!Щото грозните и еднотипни коли ни завладяха и съсипаха трепета в душата ни....
  • #20
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Може да се работи сам по колата ако последната е москвич!
  • #19
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    искам да го видя тоя който можел сам да работи по колите си чичка ти в кой век живееш ти наясно ли си че за да работиш сам по колата си трябва да си поне доктор на техническите науки и с бюджет от половин милион минимум за да притежаваш необходимия минимум от специализирани стендове машини и инструменти за да обслужваш сам автомобила сидържава на баш майсторите всеки разбира много от нищо
  • #18
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Странни хора сте вие! БМВ и Тойота правят нещо, което ще им коства много по-малко разходи. Обща разработка, като крайният резултат ще е много добър и за двете страни. Сигурен съм, че това Z4 ще е най-доброто за момента! И съм сигурен, че тази Супра ще е много по-удобна от старата, бас държа! На японските коли им куца удобството. Т.е. - едните ще направят по-интересен автомобил, а другите по-удобен. На края всички печелят!
  • #17
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Бмв имат з4 и ще имат и з4 и без Тойота.Бмв не са спирали със спортните си модели никога,докато Тойота отдавна ги отказаха.Тяхната супра е от преди 20+ години,така че не говорете глупости,без бмв още 20 години нямаше да извадят пари и да направят нова,щото гт-то им беше супер провал с ниски продажби,затова вече им ги правят други марки и се обърнаха към едни от най-добрите в бранша.По същия начин, за да спестят пари от собствени разработки бмв ползват на тойота хибридната технология.
  • #16
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Nev-alni ( преди 6 години )
    Младежо,много си объркан,комплекси нямам никакви,от което имам нужда си го имам и си ми харесва.За твое успокоение.Персоната ми няма как да я разбереш бъди убеден.Лош показател е да съдиш кой какъв е от 3 реда,но с толкова ***-мозък толкоз.Такива са времената.На псевдо човеците,на псевдо колите.Щом не разбра какво съм написал..твой проблем.смрадлив дизел,..може,а може и 5.0л смрадлив бензин ,хахапак може.Виж 1.3 с 3 цилиндърчета не може.Това пък издава ти какво шофьорче си.
  • #15
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    от: Nev-alni( преди 14 минути )Nev-чо,в грешка си първо не съм в село,а и дори да съм това не ме прави по-малко шофьор.Второ не съм ***,3-то имам достатъчно капацитет ...По детинско изказване на дали можеше да направиш, явно капацитета ти толкова ти позволява! Явно имаш нужда от 3-4 литров смрадлив дизел, като олицитворение и продължение на персоната ти, за да се определиш и изпъкнеш като мъжага! Много комплекси те тресат амиго, по-добре не ги изтъквай по форумите!
  • #14
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Nev-alni ( преди 6 години )
    Nev-чо,в грешка си първо не съм в село,а и дори да съм това не ме прави по-малко шофьор.Второ не съм ***,3-то имам достатъчно капацитет да си работя сам по колите.Разбирай не се лакирам.4-то ако не беше партенката с гейта,какво ли щяхте да разтягате.5-то еко проблем няма..свързано е с 4то.6 то.Нарича се васално княжество Германия,справка историята,.7-мо Г-я е заставена от еко-мафията с офис Вашингтон.Хората нямат думата за нищо.Проблем има и той остава скрит.А лаладжиите като теб...
  • #13
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    А ти защо съдиш по това, какво карате във вашето село включително и ти, че е така в в останалия свят? Хората искат автомобилната индустрия да се промени към по-екологични возила, и е факт, че прехвалените ти германци освен Дизелгейт досега нищо не са предложили в тая насока, а само седят отстрани и се ослушват като мишоци!
  • #12
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Nev-alni ( преди 6 години )
    Nev-чо Ти що реши че хората искат хибридници?Ми допускаш ли че не искат.Диктуват японците, какво..нямат двигатели..нищо ново.Таа мантра с водордните бангии,се изтърка,Къде са..номер1 *** никой не ги е виждал хахаСмех.Аз отдавна искам всеки да си напише талигата ама никой не го прави..Ти водороден хибрид ли караш ?Или обикновен бензинов 1.6.Голям смех...