IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Новото поколение на седана Altima ще дебютира на салона в Ню Йорк

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Само след няколко дни в Ню Йорк стартира голяма автомобилно изложение, на което японската компания Nissan ще представи новото поколение на седана си Altima. Моделът, известен също като Teana, трябва да се превърне в основен конкурент на Honda Accord и Toyota Camry.

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Изданието Carscoops разкри свое виждане (на снимката горе) за това как ще изглежда автомобилът. Изображението е направено на базата на скицата (на снимката отдолу), показана от Nissan, като са използвани и елементи от концептуалния модел Nissan Vmotion 2.0 (на най-долната снимка), който дебютира пред публика по време на автосалона в Детройт през ануари 2017 г.

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Ако се съди по официалната скица, новата Altima ще получи V-образна решетка на радиатора и повече релефни линии. Очакванията са седанът да бъде оборудван голям брой модерни технологии, включително системата Nissan ProPilot. Моделът ще получи напълно нов мултимедиен комплекс и цифров приборен панел.

Nissan е готов с конкурент на Honda Accord и Toyota Camry

Що се касае до задвижването, Altima ще разчита на модернизирани двигатгели с обем 2,5 и 3,5 литра, както и напълно нов 4-цилиндров мотор. Седанът ще получи и автоматична скоростна кутия, а системата AWD ще се предлага като опция.

Сегашната генерация на Nissan Altima (Teana) е на пазара от 2012 г., като продължава да е един от най-добре продавани модели на японската компания в САЩ.

Снимки: Carscoops, Nissan


 

Тагове: nissan altima nissan teana
0 от 500
  • #15
    3 rate up comment 1 rate down comment
    :) ( преди 6 години )
    Нямам идея кои работи в Щатските заводи, но знам,че при дефект в автомобила потенциално водещ до опасна ситуация в САЩ или случайно довел се водят дела за едни милиони. Там ги няма протекциите на тази или онази държава (германия) която да замита следите и да мачка клиента. Ако се издънят всички минават под ножа. Пазарът гарантира качество. Мога само да предположа защо автомобили от пазарът там не се предлагат в европа - заради защитни мита и лобистки интереси.
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    hahha ( преди 6 години )
    Умен умен...ти що реши че не караме нови бре ? Боже колк озалюхан народ.Оня па открил Америка.. майко мила, най-умния ще да е..хахахха егати комедията.АА те в щатските заводи всичк иса бели вишисти а.. хаххаха то бива кретения....там не работят *** и мексиканци хахах не не ..ама никак....ширпотреба друго си е ,спрете да пушите тревата и ше се оправите.
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Бг мъка си ти ( преди 6 години )
    Ами мъка си е, 15-20 годишни немски кошове са си мъка. Дай боже след 100-200 години и вие да карате нови коли. Пък било то и японски.
  • #12
    7 rate up comment 1 rate down comment
    :):):) ( преди 6 години )
    Статията е за Nissan Altima който не се предлага в ЕС, както и другите две. Причина за това са особености на пазара, както и митата за внос целящи да предпазят производството на автомобили в ЕС (германия).Заблудени овце нямам нужда да просветлявам, както писах има си кола за всеки. Определено не бих си купил vw или ауди с части от китай, bmw от южна африка сглобено от маймуни или унгарски мерцедес. Автопазарът в САЩ е най-конглокентния в светът и там продават само най-добрите.
  • #11
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Мъка я ! ( преди 6 години )
    Търкаляй ,няма лошо,..само като пипеп в БГ форум визирай Европа а не САЩ,Там какво се търкаля слабо ни интересува,най малкот озашото не идва тук .Я сподели кои са над тройката измамници та да ни светнеш.Белким се просветлим.Ние тука пък се интересуваме от колите си и ги чоплим.И затова си ги харесваме..Та затова ги и разбираме,за ралзика от теб :)
  • #10
    6 rate up comment 1 rate down comment
    :):):) ( преди 6 години )
    "Търкалям" 2007 Toyota Camry и мога да кажа, че въпреки, че е със среден клас оборудване има повече екстри от конглокентния vw. Обаче нито Accord нито Camry нито Altima се водят "премиум", там си има други на който великата тройка измамници могат само да им миришат чорапите. За всеки си има кола, аз искам здрава кола със скопен атмосферен двигател и огромен ресурс и със сигурност съм я намерил.Сигурно затова и не разбирам от коли, защото не ми се налага.
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Мъка я ! ( преди 6 години )
    Ей голема мъка,..пей ли си Пенкеле,,Сега се огледай и виж какв осе предлага в Европа,...даммм това новото поколение прекалявате с Youtube. Тука една Acura и едно Рено-Инфинити майко мила.Да се борят с 3-ката абсурд.Може само по цени.Ние поне учехме география..а ти и това не знаеш.Разбивали немците, мъкаааа....няма ненадминати палячко,всички имат проблеми.Чул нещо *** не видял..
  • #8
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Мъка я ! ( преди 6 години )
    ...по очевидни причини не съм го пробвал,няма как да пробвам нещо което го няма в Европа, освен това не м ие таргет и даунсайзингът не ми е симпатичен.Акорд 2006 2.0 беше симпатичн модел това съм карал.Никой не говори за лукс..но японците искаха да се борят с немската тройка, а там нямаха шанс.Ценово също нещата не бяха добри.Но нищо повече.Леджънд беше добро предложение но на абсурдна цена.Сори Хонда не ставате.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    полуоска ( преди 6 години )
    "Кошерът" Акорд има към 17-18 000 бройки продадени в щатите за януяри. Камри - близо 25 000. Ти пробвал ли си в новия Акорд? Те нямат претенции да са луксозен автомобил. Просто са изключително добри за класа си.
  • #6
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Мъка я ! ( преди 6 години )
    Засрами се от твоето невежество..гледай Европа а не отвъд океана..В еврипейския го няма ,няма и да го има тоя кошер.С 1.5 мотор кьопаво турбо..Кво карат зад океана умен..кошници.Немската тройка винаги е била премиум там,затова им бърка..еди къде си.Таралясник търкаляш ти най вероятно.Божее мъка...