IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ибрахимович показа новото си 911 GT2 RS

Шведът ходи на тренировки със спортния автомобил

Ибрахимович показа новото си 911 GT2 RS

Шведската звезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович беше забелязан зад волана на най-новата си играчка – Porsche 911 GT2 RS за моделната 2018-а. Нападателят разходи спортния автомобил с мощност 700 конски или, за да отиде на тренировка на тима, воден от Жозе Моуриньо миналия петък.

Ибрахимович показа новото си 911 GT2 RS

Колата на Златан е поръчана с пакета Weissach, което означава, че неговото 911 GT2 RS е допълнително олекотено. С тази версия на автомобила Porsche постигна 6,43 минути за обиколка на Северната дъга на „Нюрбургринг” и все още държи рекорда на Зеления ад за най-бърза обиколка на сериен автомобил.

Британските медии обърнаха внимание на факта, че това далеч не е най-скъпият автомобил в колекцията на Ибрахимович, който през 2017 демонстрира пред папараците новото си Ferrari LaFerrari.

Малко след като подписа с Юнайтед, където Златан най-вероятно рита за последен сезон, шведът призна пред медиите, че шефовете на клуба официално са го предупредили, че имат политика на нулева толерантност към нарушенията, свързани с превишена скорост и шофиране след употреба на алкохол.

В типичния си стил Златан обясни, че първо се засегнал, особено на забележката за алкохола, но след това разбрал, че това е стандартна процедура за клуба.

Тагове: porsche 911 gt2 rs porsche
0 от 500