IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Mazda3 с виртуален приборен панел

Шпионски снимки на устройството се появиха в австралийски сайт

Новата Mazda3 с виртуален приборен панел

Автомобилите на японската компания Mazda скоро ще получат нов, изцяло цифров приборен панел. Очаква се първият модел, оборудван с тази система, да бъде обновеният хечбек Mazda3.

Новата Mazda3 с виртуален приборен панел

В австралийския автомобилен сайт Car Advice се появиха шпионски снимки на изцяло цифров приборен панел за автомобилите на бранда. Трябва да се отбележи обаче, че засега липсва информация дали панелът е приготвен за сериен автомобил, или устройството се използва за демонстрация в прототип. Освен това, не е изключено той да няма и никакво отношение към Mazda.

Новата Mazda3 с виртуален приборен панел

Предполага се, че първи това устройство ще бъде вградено във фейстлифта на Mazda3. Както и при сегашния модел централно място е отделено на големия тахометър и спидометър. Информацията от приборите може да се изобразява в различен графичен стил.

Снимки: Car Advice

Тагове: mazda3
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "... след 100к км да видим как е? Да не са учуди баба кат оназ баба - *** то умрял ***!" Това е по-скоро характерно за едни други марки, които не са японски. Няма да казвам кои са, всички ги знаем. Сервизите много ги обичат.
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Няма как този цифров приборен модел да се появи във фейслифта, тъй като той започна от 2016-а год. и вече наближава края на производств. си цикъл.Явно става дума от 2019-та, когато ще излезе 4-тото поколение. Това, че евентуално ще сложат дигитален дисплей няма да е нищо ново. Фокуса на новото поколение е изцяло върху новия HCCI двигател който измислиха.Да видим!Много ми харесва тази кола, купих точно такава като на снимката,но колко е здрава не мога да кажа.Все още е само на 39хил.км.
  • #3
    29 rate up comment 24 rate down comment
    До 27982 ( преди 6 години )
    Знаеш ли нарицателното име на класа в който се намирт тези японки? Голф-клас...
  • #2
    33 rate up comment 7 rate down comment
    123 ( преди 6 години )
    На нова кола и баба знае да налива само бензин, след 100к км да видим как е? Да не са учуди баба кат оназ баба - *** то умрял ***!
  • #1
    20 rate up comment 28 rate down comment
    27982 ( преди 6 години )
    Мазда 3 е много добра кола. Качествено направена с хубав дизайн, приятна е за каране и сравнително достъпна.Тойота Аурис и Хонда Сивик също са добри коли във този клас но дизайна им е едно две нива под Мазда.Хубавото на японките е че само наливаш бензин, сменяш маслото редовно и не се занимаваш с глупости.