IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С Tesla Model 3 на "Лагуна Сека" (ВИДЕО)

Това е решението, когато ти се повреди Porsche-то

С Tesla Model 3 на

Американецът Мат Кроули записа първи обиколки на легендарното трасе „Лагуна Сека” зад волана на Tesla Model 3, като електромобилът е получил известна подготовка, преди да излезе на пистата.

С Tesla Model 3 на

В клип, публикуван в нета, Кроули обяснява, че смяната за трак дните на пистата до Монтерей, Калифорния, се е получила заради повреда в колата му – Porsche Cayman GT4, появил се е проблем в мотора.

„Лагуна Сека” е едно от най-известните трасета в света, а там е и легендарният завой „Тирбушона”, отличаващ се с пропадане надолу в началото на комплекса.

За „Лагуна Сека” Model 3 е получил гуми Pirelli pZero Nero GT, както и окачване, доработено в тунинг ателието Unplugged Performance.

Кроули разказва, че между отделните сесии на пистата е откачал до близката станция за зареждане Supercharger, но не уточни колко пъти му се е наложило да го прави. Иначе този Model 3 е с батерия с капацитет за пробег от 500 км с едно зареждане. Естествено, когато не караш на писта.
 

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #24
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В момента не можеш да купиш модел 3 без да избереш по-голямата батерия и без да избереш луксозният пакет. Т.е. 35000 + 14000 = 49000 това е минималната цена без таксите и ДДС.
  • #23
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ...отделно от това ако приемем че кашон + екстри, плюс ДДС ...внесено на територия на ЕУ, кашона му лепваш 20 ДДС, и наше село и у Мюнхен знайко все го има..ти ак оси на Лунътъ незнам.. Цена плюс транспорт плюс ддс и обърнато в лв си е точно 115 000 за този кош.Това е преди каско,и пощипалки. Ай честит електромер.,
  • #22
    2 rate up comment 3 rate down comment
    ДД ( преди 6 години )
    ..В САЩ има ДДС и за различните щати е различно..та недей дрънка небивалици То тука е масово явление популизма.
  • #21
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Nicola ( преди 6 години )
    И колите им къртят, и камионите им къртят:https://youtu.be/EtOzoqBjTaYВижте към края на видеото синята торпила как се изстреля!Три пъти ура за Тесла! Да живей!
  • #20
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Иначе влезе в тирбушона със 105 мили/ч което са близо 170 км/ч вижда се на 2:41.За пореден път се убеждавам, че тук пишат слепи ***.*** от най-висш клас.Абе, ***, ти изобщо знаеш ли на кое казват тирбушона на тази писта?Ако не знаеш, пусни си видеото между 1:53 сек и 2:02.Ако си го направил - ето това е тирбушона. А скоростта, завършен идиоте там е между 40 и 60 мили в час.Влиза с около 40, намаля до 34 и излиза с около 60 мили/час. Та така тИрбушоне ***!
  • #19
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "официални цени на дилърите тук"Поне като лъжеш го прави както трябва, тесла няма никакви дилъри. Нещо пак си ял развалено.
  • #18
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А бе кого лъжеш не знам, за 35К никаква тесла не можеш да си купиш защото ТРЯБВА задължително да купиш по-голямата батерия която струва 9 хиляди ако не я искаш не можеш да си поръчаш колата. Демек от 35 отиваш на 44К, като това е цена без такси и ДДС и без никакви екстри разбира се и с бял цвят. Демек като сложиш ДДС-то колата става поне 50К долара, а за тези пари в САЩ можеш да си купиш много и много по-хубави автомобили.
  • #17
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    A, и само да уточня, 35000 долара са приблизително 55000 лв, по сегашния глокс! :)
  • #16
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    В Щатите базовия модел 3 си е 35000 долара! "Model 3Designed to attain the highest safety ratings in every category, Model 3 achieves 220 miles of range while starting at only $35,000 before incentives."Не знам ти какви клипчета си гледал, но това са официални цени на дилърите тук! Разбира се, с екстри а повечко, но е много под 120000 лв, които са споменати ей така, да се намираме на приказки!
  • #15
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "Модел 3 за 35 долара няма, има 1000 видеа където хора конфигурират модел 3 в youtube и можеш сам да ги видиш цените. Не знам кой гледа фантастика ама май това си ти."Както и предполагах, пишлемето тук филмчета гледало и дошло да се прави на разбирач! Ами хайде пък дай ни клипче, където си гледал и са конфигурирали Модел 3 (Три), не Ес за 120000 лв бе льольо?