Вход   Регистрация

Интересът към Urus изненада дори Lamborghini

Интересът към Urus изненада дори Lamborghini
 

Над 70% от поръчалите кросоувъра са нови клиенти за марката

Интересът към новия суперкросоувър Lamborghini Urus е задминал дори най-смелите очаквания на италианския прозводител. Това разкри в интервю за CNBC генералният директор на компанията Стефано Доменикали.

Интересът към Urus изненада дори Lamborghini

По думите на топ-мениджъра, над 70% от купувачите на Urus са нови клиенти за марката Lamborghini. Моделът с повишена проходимост е позволил на компанията значително да повиши присъствието си в държави с лоши пътища като Русия и Индия.

Доменикали разкри още, че сред поръчалите Urus има и много жени, както и че повечето клиенти плащат зо голяма част от допълнителните опци При базова цена на всъдехода от 200 000 долара купувачите добавят допълнително оборудване за 40 000 и повече долара.

В Lamborghini планират да произведат 5000 автомобила през 2018 г., като над 1000 от тях ще бъдат Urus. В края на 2019 г. компанията трябва да достигне нива от 8000 едници, след което увеличаването на производството ще бъде спряно, за да може да се запази ексклузивността на марката.

Освен Urus много добре на пазарите се справя и Huracan, който е все по-популярен на пазарите в Европа – Германия, Великобритания и родната Италия. Това донякъде се дължи и на увеличението на броя на хората, забогатели от операции с криптовалути. Според Доменикали, именно инвеститорите, обичащи риска, имат много общо с типичните за Lamborghini клиенти.

Снимка: Lamborghini 

Реклама  


Купи Lamborghini

Виж всички обяви

Коментари ( 19 )

Напиши коментар Влез

от: Ха ха ха ( преди 8 месеца )

До до KLASIKA
Първо РФ изнася 50% суровини,второ внася 3 пъти по малко стоки от нас на глава. Трето БГ внася 80% от храната си.Износът ни е медна тел и зърно.
Отговори
 
+1
 

Положителни: 2  Отрицателни: 1

от: Ха ха ха ( преди 8 месеца )

Ти да си чул за западни телевизор, смартфон?Никъде на изток няма такава мизерия като в предградията на западните столици.
Отговори
 
+1
 

Положителни: 1  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 8 месеца )

Русия е богата на ресурси обаче извън големите градове е точно бананова република. Всичко се краде от олигарсите и няма инвестиции не само в магистрали ами и във всичко останало. Супер изостанали в технологично отношение ама иначе имат модерни оръчжия. Някой да е чул за руски телевизор, смартфон или изобщо нещо технологично освен оръжия???
Отговори
 
+1
 

Положителни: 3  Отрицателни: 2

от: Teodor ( преди 8 месеца )

Русия има точно 2000 км магистрали , докато Китай има 139 000 км , а САЩ 110 000 км.
Само си правете сметката , дали руснаците имат пътица . Като се има в предвид ,че всичките им магистрали са около Москва , и малка част до Санкт Петербург.

Малко инфо за Китай . През 1989 са имали точно 150 км , докато България е имала 360 км. А сега къде са ....
Отговори
 
+1
 

Положителни: 2  Отрицателни: 1

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Русия има 933 000 km пътища, от които 755 000 са асфалтирани. Русия има най-ниското съотношение на магистрали към територия от всички страни от Г-8 и БРИКС, което се дължи на огромната
Отговори
 
+2
 

Положителни: 2  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Аз лично изобщо не се учудвам, че има търсене. Първо че е СУВ от уникална марка, второ е СУВ-а с най-добър дизайн в света и то изпъква с нива от над останалите на пазара с визията си. Гледах в ютуб настройките на шофиране и тук мога да кажа, че ен съм виждал СУВ с толкова много настройки, които водача може да избира.И накрая огромните промени в клиренса не се сещам за друг паркетник който да може да го промена с цели 10 сантиметра нагоре и надолу, което позволява движение по средно трудни терени
Отговори
 
+1
 

Положителни: 3  Отрицателни: 2

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Добре, че има льохмени с пари да го купуват тоя суперкросоувър.За тия пари трябваше да е хиперкросоувър.
Отговори
 
 -1
 

Положителни: 1  Отрицателни: 2

от: до KLASIKA ( преди 9 месеца )

Бананови републики са такива, които не произвеждат а търгуват с природни ресурси.Типичен пример Русия, която по износ на глава от населението за 2017г се нарежда след България.Като 80% от износа й са суровини.България изнася продукция и в този смисъл не може да се нарече бананова република.
Отговори
 
 -2
 

Положителни: 3  Отрицателни: 5

от: до СЕСЕСЕРЕ ( преди 9 месеца )

Я погледни в Русия колко магистрали има.170 пъти по-голяма от България, с горе-долу толкова магистрали.Постоянен ръст на милионерите при постоянен спад на БВП.
Отговори
 
 -2
 

Положителни: 3  Отрицателни: 5

от: none ( преди 9 месеца )

Клонираните атакуват ... ;))
Отговори
 
  0
 

Положителни: 1  Отрицателни: 1

от: СССР ( преди 9 месеца )

БМВ ще правят най-големият си джип,който ще разчита на пазарите на Америка, Китай и Русия(в тоя сайт беше новината).И там ли пътища няма?Там дето нямат пътища нямат и пари за Ламборджината.
Отговори
 
+3
 

Положителни: 6  Отрицателни: 3

от: KLASIKA ( преди 9 месеца )

Защото мутренски времена се върнаха в такива страни като нашите които се умориха да чакат да влезнат в Европа докато там пуснаха терористи,уж бегълци и то с екстри -хората се обезвериха и мутрите в тези страни процъфтяха!!!Да не говорим за :"страна Радная"...-да не говорим за Арабите в Германия.Глупости някакви:криптовалути и дрън-шлякалки...Мутри и Мутреси ,защото в Банановите републики като България хората страхливи роби.А роби бол по цялото кълбо и палачите купуват Ламборджини.....
Отговори
 
+9
 

Положителни: 15  Отрицателни: 6

от: д-р Исня ( преди 9 месеца )

Русия - най-великата държава, най-добрите хора, най-най-най....ни пътища, ни социални придобивки, ни,ни,ни...парадокс!
Отговори
 
 -1
 

Положителни: 8  Отрицателни: 9

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Ами вие като по умни не го карайте по черни пътища. Ама първо искарайте 200К евро и си гу купете. Да се подигравате на мултимилионерите, които ще си го карат както и където си искат обаче е безплатно.
Отговори
 
+11
 

Положителни: 14  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Като гледам с какви джанти е и нископрофилните гуми на тях баш за оффроуд си е, ха ха. :)
Отговори
 
+6
 

Положителни: 11  Отрицателни: 5

от: Стен ( преди 9 месеца )

Луди,особено руснаци,дал бог,а пияни,още повече.Немалко клипове има с разни паркетници,изтезавани по руското бездорожие.Но някакси не се връзва голямото търсене на това животно,специално в Русия,заради това,че нямали пътища.Има достатъчно сериозни машини за тази цел.Просто е първото ламбо SUV,и има достатъчно богаташи,които ще си го купят,за да имат нещо различно от RR,BMW,MERCEDES.Лично мнение.
Отговори
 
+18
 

Положителни: 20  Отрицателни: 2

от: Стен,Стен! ( преди 9 месеца )

Точно там ще го карат! Милионери много -пътища нет! Даже и акъл не се изисква.
Отговори
 
+15
 

Положителни: 18  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 9 месеца )

Бъди сигурен, че руснаците ще го направят. Тия имат милионери, които се чудят какво да си правят парите и си ги мерят непрекъснато с други такива вмезапно забогатели бивши ченгета и съпартийци.
Отговори
 
+20
 

Положителни: 22  Отрицателни: 2

от: Стен ( преди 9 месеца )

Хаха,представям си с кола за толкова пари,някой да кара по черните пътища на Русия или Индия,хайде моля ви...
Отговори
 
+12
 

Положителни: 18  Отрицателни: 6


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising