IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическата Honda Urban влиза в производство

Японците официално потвърдиха бъдещето на концепта от Франкфурт

Електрическата Honda Urban влиза в производство

Скромният на размери електрически концепт на Honda – Urban EV, всъщност се оказа една от големите звезди на салона във Франкфурт през есента, като спечели на своя страна медиите, публиката и специалистите със симпатичния си дизайн. Сега добрите новини продължават – серийната версия на Urban влиза в производство през следващата година, а официалната й премиера ще е по-късно тази година.

Електрическият мъник Urban влиза в производство

Потвърждението дойде от старши вицепрезидента на Honda Европа Филип Рос.

„Серийната версия на този концепт, получил толкова много високи оценки, ще бъде представена в Европа към края на 2019 година, а поръчки за Urban ще започнем да приемаме от началото на 2019”, обясни Рос.

Засега няма друга информация относно серийното бъдеще на електрическия Urban, който беше показан и в Женева, но потенциалните купувачи се надяват, че концептът ще предаде на завършения автомобил дизайна на екстериора – ретро линии и компактни размери. За да направим точна преценка на размерите, то трябва да уточним, че Urban ще е позициониран точно под актуалния модел Jazz.

Електрическият мъник Urban влиза в производство

Естествено, най-големи промени по пътя към серийното производство ще претърпи интериора на концепта, но се предполага, че поне основните идеи, заложени в подредбата му, ще бъдат запазени.

Серийният Urban ще е първият от поредицата електрически и хибридни модели, които Honda планира да лансира на пазарите, на които присъства. Плановете на японците са до 2025 година две трети от продажбите на марката да са на електрифицирани модели.

Снимки: Honda

Тагове: honda honda urban urban ev
0 от 500
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ауто ( преди 6 години )
    "Хонда са направили по-красив голф от ФВ :)"Те ФВ НИКОГА не са правили нещо красиво по принцип, така че дори аматьорския дизайнерски екип на Тата би се справил по-добре от тях! А тази Хонда си е потчи копие на Хонда 360 и 600 от 60-те, когато Гоуф дори не е съществуал на чертожните маси!
  • #12
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хонда са направили по-красив голф от ФВ :)
  • #11
    3 rate up comment 5 rate down comment
    до Auto ( преди 6 години )
    Обикновено агресивните павиани са скарани със знанието! Като теб. Нищо не са "крали" германците,защото целия свят знае,чий е дизайна на Голф 1. И той не е на германец,а на италианско студио. Ама откъде да знае кухата ти кратуна!А,че Хондата прилича на Голф 1 е неоспорим факт!
  • #10
    3 rate up comment 4 rate down comment
    прилича на Голф1 ( преди 6 години )
    Много прилича на Голф1!
  • #9
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Das Auto ( преди 6 години )
    Има хора нормални има и сектанти,. Свети Втек, небесните 12 000 оборота и липсата торк.Те на това се кланят безмозъчните.А дори и лаХХХо в целуфан от тази фирма да представят то е светиня.Побъркан свет.Нефункционален кошник какво представя и те не знаят..*** да има там нешо с колела.
  • #8
    5 rate up comment 16 rate down comment
    Хшшш ( преди 6 години )
    Тука има толкова облъчени хора ,че не е истина ,това било чудо на техниката....Като гледам Макларън ,Мерцедес ,Астън Мартин и др какви коли показват Хонда все едно са забравили експонат от 1972
  • #7
    13 rate up comment 4 rate down comment
    К’ъв Гоуф бе! ( преди 6 години )
    Много опушени Меркел фенове има тук, още Гоуф им се привижда в тоя много симпатичен дизай от Хонда! Ваген има единствено коли с пенсионерско-консервативен дизайн, и такава свежарка трудно може да им дойде на ум!Между другото, Хонда Н360, чийто съвременен дизайн виждаме възроден тук, е една от колите, поставила тъй наречения кей кар клас в Япония през 60-те, нещо, което нито германците нито Ваг все още нямат, или поне до сега не са се заблъскали в гърдите,че са го измислили!
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Аuto ( преди 6 години )
    Ето ти линк!Апропо, тази хонда дори е от 1967 година, виж германците от кого са крали дизайна на великия ти Гоуф!https://en.m.wikipedia.org/wiki/Honda_N360
  • #5
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Да-а-а ( преди 6 години )
    Дизайнът наистина е на Голф 1!
  • #4
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Auto ( преди 6 години )
    Вагонеткин, не знам как на вас само Гоуф и сажди ви се привиждат, почвам да си мисля, че тая нафта я пите , не я карате! Някак си прекалено много се вързвате на германската пропаганда, започнала през Втората световна, за великата арийска раса, и как няма по-добри и по-първи от тях! Е,останалата част от света е също можеща и знаеща! Та,тази хонда е съвремен дизайн на N360/N600 от забелижи 1969 година!Дори от хонда го бяха споменали някъде, виж, ако не си прекалил с нафтата, може да видиш приликат