IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru направи концептуално комби

Прототипът VIZIV Tourer е предшественик на новото поколение на универсала Subaru Impreza

Subaru направи концептуално комби

Компания Subaru представи на автомобилния салон в Женева концептуалното си комби VIZIV Tourer Concept, който продължава линията прототипи Vision for Innovation.

Subaru направи концептуално комби

Моделът е оборудван със симетрично задвижване на четирите колела SAWD и хоризонтално-противоположен двигател Boxer. Прототипът също така е допълнен с обновени системи в помощ на водача, сред които е комплектът Subaru EyeSight с адаптивен круз контрол.

Subaru направи концептуално комби

Японската марка не съобщи никаква друга информация за модела. Не е изключено той да стане предшественик на новото поколение на комбито Subaru Impreza.

Снимки:  Subaru

Тагове: subaru
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А Трибека? Трагедия, след бърз феис лифт, спиранеИмпрезата и Форестъра са скръб. Леворг отвън бива, отвътре е горе долу, бедни мотори и нива на оборудване, за сметка на това скъп. Нищо особено
  • #5
    25 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Някой от вас виждал ли е Леворг на живо? И той ли ви е скучен?Аутбекът също е добър. Последният Форестър и той, а също и ХV. А STI? Ама забравих, че тук е най-претенциозната публика.
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    AAV ( преди 6 години )
    Отново виждаме страхотен дизайн! Субару от години показват страхотни концепции, но... след това серийните версии са далеч по-скучни и прекалено обикновени. Жалко за пропиляните възможности...
  • #3
    4 rate up comment 15 rate down comment
    NFS ( преди 6 години )
    Дървару са платил иза рендер на някой талантлив дизайнер..това което ще,или по скоро няма да излезе от конвейра ще е далечно подобие на това.До тогава тия са фалирали.
  • #2
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Направо да му набиват една 2ка турбо на конвейера и след 12тина години ще си го карам с кеф :)
  • #1
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ъгловати арки на калниците - оригинално и на мен поне ми харесва.