IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW потвърди третия си електрически модел

Концептуалният iVision Dynamics показва как ще изглежда бъдещото i4

BMW потвърди третия си електрически модел

Компанията BMW потвърди разработката на трети електрически модел, който ще се присъедини към i3 и i8. Той ще бъде създаден на базата на коннцептуалния iVision Dynamics, представен на автосалона в Женева.

BMW потвърди пускането на трети електрически модел

Новият електромобил на баварците ще се казва i4 и ще бъде произвеждан в завода в Мюнхен. От компанията не разкриват техническите му характеристики, като се знае само, че с едно зареждане прототипът изминава 600 км. Максималната му скорост е 200 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4 секунди.

Концептуалният BMW iVision Dynamics е лишен от класическа решетка на радиатора. По-голяма част от елементите в предната част на каросерията служат за декор на множеството сензори и датчици, а също така подчертават фирмения стил на марката.

BMW потвърди пускането на трети електрически модел

Плановете на баварския производител предвиждат до 2025 г. да бъдат пуснати на пазара 25 нови модела на ток – 12 електромобила и 13 зареждащи се хибриди. Най-високо в гамата ще се разположи автомобил с 3 електромотора със сумарна мощност над 800 к.с.

Снимки: BMW

Тагове: bmw i4 ivision dynamics
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Цугцванг ( преди 6 години )
    Абе тия немските електрички сигурно ще са голяма работа! Само не знам още с японски батерии ли ще са, с корейски или с китайски. Иначе ще са си изцяло немски, де! Ха-ха!
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    78 ( преди 6 години )
    Енженере, този е патология,..не само че е жалък хейтър а много повече.Само гледай хейт като плъпнат из улиците немските електрички ,а ония Мотики от САЩ седят непродадени.
  • #5
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тия вече са бита карта!
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    ЕнжЕнер ( преди 6 години )
    @Факт!: Само дето нашите инженерчета освен прототипи по студентски състезания друго не са направили. А историята ни с автопроизводство предполагам дори и ти знаеш колко е трагична. Концепта е супер, а баварците са от малкото адекватни производители в тази област. Моля те, не се излагай с жалък хейт.
  • #3
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Ще ще ще нищо ново концепт и студенти от ТУ могат да направят.Бла бла бла!
  • #2
    0 rate up comment 2 rate down comment
    iliev555 ( преди 6 години )
    Става, поне има приличен вид, ако серийния модел е близо до прототипа ще е много добре като за електричка.
  • #1
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    жива японка