IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M8 Gran Coupe обещава интересно бъдещe

Серийната 8-Series ще се появи догодина

BMW M8 Gran Coupe обещава интересно бъдещe

BMW представи днес на салона в Женева концептуалния M8 Gran Coupe, който обещава интересно близко бъдеще за всички, които очакват новия флагман на марката и съживяването на 8-ата серия на баварците. Другата добра новина е, че серийните M8 и M8 Gran Coupe ще се появят догодина.

Концептът BMW M8 Gran Coupe обещава интересно бъдещe

Купето с 4 врати демонстрира спортни и динамични пропорции, и както се очакваше – дълго торпедо и плавно спускаща се линия на покрива към багажника. А оформлението на предницата, което е доста близко до това на М-моделите на марката също беше очаквано, като акцентът тук е позлатения „бъбрек” на радиаторната решетка е елемент на „ексклузивност”.

Фаровете пък са като директно заети от състезателния M8 GTE, който ще участва в Льо Ман. За по-ниско тегло много от елементите на колата са направени от пластмаса, подсилена с фиброкарбон.

Концептът BMW M8 Gran Coupe обещава интересно бъдещe

Този концепт, за който се предполага, че е много близък до серийните варианти, идва след друг концептуален модел – 8 Series Coupe, но все още от BMW няма информация за техническите данни на модела.

Първоначално би трябвало да се появи серийната версия на купето с две врати – най-вероятно още тази година, а вариантът с 4 врати и M8 Gran Coupe остават за 2019. Моделното семейство на 8-Series ще бъде допълнено и от кабриолет, който вече беше сниман по време на тестове.

Тагове: bmw bmw m8 m8 gran coupe
0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    z8 ( преди 6 години )
    Когато покараш ще разбереш че са малко колите на пазара които се управляват и карат по -приятно и лесно от BMW,а по-добрите са и по скъпи
  • #7
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво интересно може да има в едно бмв като всички са еднакви само цената различна.
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Sun ( преди 6 години )
    Едно от най-красивите БМВта, който съм виждал! Цвета също много ме радва! Дано имам късмета...някога да се повозя известно време на такова.
  • #5
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    виждам бмв4 гранд купе на стероидимного зле предишната 6 си остава ненадминат шедьовър и отвън и вътре
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Прегледах информацията от чужди сайтове , според тях серийния модел няма да се различава от това което виждате.Наистина много хубав автомобил.Изказвам си мнението без да съм пристрастен само защото е бмв.
  • #3
    16 rate up comment 5 rate down comment
    .................... ( преди 6 години )
    Красавец !!!
  • #2
    7 rate up comment 13 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Онзи ден гледах как руснаците бяха сложили двигател от БМВ М-ка на един стар ЗИЛ.С този двигател ЗИЛ-а направи от 0 до 100 за 6 секунди.В този момент се замислих... защо по дяволите ти е такъв огромен двигател? Чиста загуба на ресурс!Да не вземе да се окаже, че старите руски технологии, които не пестяха от нищо, са далеч по-икономични от сегашните...
  • #1
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако го направят наистина като това на снимките ще къса всичко.Уникална красота ще е,време им е вече да направят най-после нещо различно.