IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW анонсира премиерата на 8-Series Gran Coupe

В Женева вероятно ще видим М-версията на модела

BMW анонсира премиерата на 8-Series Gran Coupe

Баварската компания BMW официално обяви предстоящата премиера на концепта с 4 врати 8-Series Gran Coupe. Автомобилът ще бъде един от основните експонати на марката по време на автосалона в Женева през март.

BMW анонсира премиерата на 8-Series Gran Coupe

Изображение на стилния модел се появи първоначално на страницата на американското подразделение на BMW във Facebook. Липсва обаче каквато и да информация за автомобила, като не е ясно дали в Женева ще бъде показан концепт или готов за серийно производсто модел.

Според някои информации, на първото голямо европейско изложение баварците ще представят най-мощната версия на бъдещия си флагман – BMW M8 Gran Coupe. Очаква се този автомобил да получи 4,4-литров V8 двигател, развиващ не по-малко от 600 к.с.

Моторът ще работи с комбинация с 8-степенна авточатична скоростна кутия ZF и система за задвижване на четирите колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч при него ще отнема едва 3 секунди.

Снимка: BMW
 

Тагове: m8 bmw 8-series gran coupe
0 от 500