IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа снимка и видео на най-малкия кросоувър на Lexus

Моделът UX е изграден на напълно нова платформа

Първа снимка и видео на най-малкия кросоувър на Lexus

Компанията Lexus публикува първа снимки и видео, на която се виждат напълно дизайна на екстериора и интериора на най-малкия кросоувър в гамата на марката. Моделът ще се казва UX и ще бъде представен официално на автосалона в Женева в началото на март.

Първа снимки и видео на най-малкия кросоувър на Lexus

От компанията не разкриха никакви допълнителни подробности за автотомобила. Единствено бе казано, че Lexus UX е играден на изцяло нова платформа, която осигурява „нисък център на тежестта и управляемост като на модерен хечбек”.

В гамата на японския производител новият автомобил ще се разположи под кросоувъра NX, който досега беше най-достъпният кросоувър на Lexus. Така UX заема мястото на хибридния хечбек CT 200h, който не успя да се наложи на пазара.



Като основни конкуренти на бъдещия Lexus UX се посочват Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, BMW X1 и Infiniti QX30.

Снимка и видео: Lexus

Тагове: lexus ux
0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Любители на марката Лексус: Когато първите 4-5 коментара под всяка статия са за незавидния дизайн на моделите, един интелигентен човек ще се замисли, че може би наистина е така, а няма да дава минуси...
  • #13
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    " ...нов премиум снегорин. "Само дето не е премиум, а *** снегорин.
  • #12
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това няма кой нормален мъж да го хареса...Няма и коя жена да го хареса...Това като гледам какво е никакво такова,ни очерователно грозно,нито е хубаво е някъде по средата,явно е насочено към джендърите да го купуват,те ще го оценят.Тъжното е ,че като гледам колко човека бият минуси тук на мненията против това недоразумение,правя извода,че джендърите са повече отколкото хората предполагат.Ето сега от моето мнение,може да ги преброите колко са гласували с минус,понеже им обиждам *** колата..
  • #11
    5 rate up comment 1 rate down comment
    До Втория анонимен ( преди 6 години )
    Пък HELLA направи завода си в Божурище въпреки, че сърбите бяха обещали щялата инграструктура да е от тях.Хела бяха предпочели България заради подготвените кадри, защото освен да се произвежда има и отдел, който проектира.Белгийците да ходят в Тамбукту, там ще си намерят много квалифицирани работници.Фирмата, в която работя беше собственост на белгийци, сега на германци.Разлика от земята до небето.Тия белгийци за *** за зеле не стават.
  • #10
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И според мен това е най-красиво в класа. Както NX и RX са безапелационно най-красивите и модерно изглеждащи в класовете си. Дори нямат конглокенция по модерен дизайн. Германските са еднакво грозни и старовремски изглеждащи, Инфинити вече им остаря дизайна,много зализан, но поне с класи по-модерен от ТАБУРЕТКАТА GLA,M клас с фарове като аквариуми, БМВ еднакво скучно от 15 години, Ауди еднакво като преди 20 години.
  • #9
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хората с пари си купуват Лексус особено в Щатите и арабските държави,както и Русия. Нормално в Европа да си купуват европейски коли. Това че в Европа се продават много Рено или Фиат не означава,че са по-хубави коли от Тойота или Мазда. Що за глупаво мислене.
  • #8
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Тоя па, ( преди 6 години )
    за разлика от теб тука хора които могат да си позволят този кош..н оси дават парите за други неща.Ти мечтателю каква караш я сподели.Очевидно тази ти е мечта.
  • #7
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Качк е хейтъри?Как е новият внос на немски бракми? Има ли евтини предложения? то всъщност всичко е евтино.Най-евтините обаче сте вие, че нямате 5 лв. в джоба но сте тръгнали да коментирате коли за които можете само да мечтаете. Даже и да мечтаете не можете...
  • #6
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Я ( преди 6 години )
    ...нов премиум снегорин.
  • #5
    10 rate up comment 10 rate down comment
    жик-так71 ( преди 6 години )
    Lexus символ на качество!