IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Люис Хамилтън: Още съм новак в света на модата

Световният шампион започва днес тестове в Барселона

Люис Хамилтън: Още съм новак в света на модата

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън започва днес с колегите си в световния шампионат тестове преди началото на новия сезон на пистата „Каталуна” край Барселона. Вчера обаче британецът, който има 4 световни титли във Формула 1, беше гост на ревю на Томи Хилфигър в Милано, където успя да привлече вниманието на медиите, тъй като декорът представляваше гигантски макет на автомобилна писта.

Люис Хамилтън: Още съм новак в света на модата

„Не мога да повярвам – обясни Люис, който често става жертва модата, а най-голямата му издънка в тази област е свързана с късите гащи, заради които не го пуснаха в кралската ложа на Уимбълдън. – Факт е съществува сериозно припокриване между Формула 1 и модата, но никой досега не го е отбелязвал по такъв начин.

"Томи за първи път вкарва болиди в модно шоу... Получило се е страхотно, за мен това е мотивиращо. От много време Томи е запален по автомобилите и състезанията.”

На въпроса дали Люис може да последва примера на близката си приятелка Джиджи Хадид и да създаде дизайна на част от следващата колекция на Хилфигър или пък да лансира собствена модна линия, Хамилтън беше по-скромен.

„В момента нямам такива планове – отбеляза британският пилот. – Обичам модата, но съм новак в този свят. Опитвам се да науча каквото мога от Томи, но кой знае дали в бъдеще наистина няма да се пробвам в този бизнес.”

Засега Хамилтън официално е обявил, че се интересува от две неща, които би искал да прави, след като спре да се състезава във Формула 1. Едното е да стартира музикална кариера, а другото – да проектира писти за автомобилни състезания.

0 от 500