IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа новия си всъдеход на базата на Navara (ВИДЕО)

Моделът Terra ще бъде насочен предимно към Китай и Азия

Nissan показа новия си всъдеход на базата на Navara (ВИДЕО)

Компанията Nissan показа първи официални снимки и видео на новия си рамен всъдеход, изграден на базата на новото поколение на пикапа Navara. Моделът е получил името Terra, а премиерата му ще се състои по време на автосалона в Пекин през април.

Nissan показа новия си всъдеход на базата на Navara (ВИДЕО)

Мястото за първо показване на автомобила пред публика не е избрано случайно, тъй като Terra ще бъде насочен на първо място към пазара в Китай. В Nissan планират да продават всъдехода и в други държави от Азия, но засега не съобщават кои ще бъдат те.

Nissan показа новия си всъдеход на базата на Navara (ВИДЕО)

По предварителни данни, дължината на Terra е 4882 мм, широчината – 1850 мм, височината – 1835 мм, а разстоянето между двете оси – 2850 мм. За сравнение, габаритите на основния съперник на параза - Toyota Fortuner, са 4795/1855/1835. Разстоянието между двете оси е 2745 мм.

Nissan показа новия си всъдеход на базата на Navara (ВИДЕО)

Очаква се в Китай всъдеходът да се предлага със същия двигател, на който разчита и мествата версия на Nissan Navara. Това е 2,5-литров бензинов атмосферен мотор със 184 к.с., който се съчетава с 5- и 6-степенна механична скоростна кутия или със 7-степенен автомат.

Nissan показа новия си всъдеход на базата на Navara (ВИДЕО)

Салонът на Terra също ще повтаря този на Navara, като новият всъдеход ще бъде достъпен във версии с 5 или със 7 места. Задвижването ще е към задния мост или със система за задвижване на четирите колела.



Снимки и видео: Nissan

Тагове: nissan terra navara
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Фен ( преди 6 години )
    Язък, този мутант вместо Патрол-а....Това вече не е Нисан, а жалко Рено...:(
  • #4
    0 rate up comment 5 rate down comment
    R ( преди 6 години )
    Анонимник, явно го гледаш това предаване като малко дете. Мерцедеса бе колко, 10 години по-стар от Нисана?! Само със задно!А и до колкото виждам, не живееш в джунглата. Карай си овцевоза, но не се прехласвай в повече.
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вчера гледах гранд тур - минаха през Мозамбик с мерцедес комби, мотор тип симсонка и Кларксън с нисан пикап от най смотаните с полвин тон машина за лед в каросерията. Еми сцепи се да ги влачи от калта нисанчето, никъде не можа да закъса в 200 мили кал до кръста. Точно за проходимост не може да ги мериш с комбита пикапите Нисан батенце!
  • #2
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Might ( преди 6 години )
    Бааа, за какво ти е такова нещо, нито е бързо, ното е кой знае колко проходимо,харчи яко,трудно се паркирва.Един среден клас седан комби е в пъти по-добро решение.
  • #1
    1 rate up comment 11 rate down comment
    hmmmm ( преди 6 години )
    лъха отдалеч на евтинджос.. чак в *** го усещам