IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Класацията е на американското издание Consumer Reports

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Популярното американско издание Consumer Reports публикува Топ 10 на най-добрите модели на 2018 г., като посочи и 10-те компании, които правят най-добри автомобили. Критериите са създаване на подобна класация са основани на основните изисквания към даден автомобил – надеждност, удовлетвореност на клиентите и безопасност.

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Освен това колите са били тествани от представители на изданието, които са ги разделили по класове. Представянето по време на тестовете също играе основна роля за поствяне на крайната оценка.

Compact Car: Toyota Corolla

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Моделът Toyota Corolla заема първо място при компактните автомобили, тъй като Consumer Reports го смятат за „практичен и икономичен седан с надеждно и качеството оборудване”. Цените на модела в САЩ стартира от 18 600 долара, а задвижването е повечено на 1,8-литров мотор с 4 цилиндъра, генериращ до 140 к.с.

Compact Green Car: Chevrolet Bolt


Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

В случая Chevrolet Bolt е определен за най-добър зелен автообил, като основната заслуга за това е на големия пробег с едно зареждане - 383 км. Елекромобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди, а цената му стартира от 37 4965 долара. Клиентът обаче ползва разлини отстъпки и бонуси, което позволява постигане на цена от 29 995 долара.

Luxury Compact Car: Audi A4

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Както отбелязват експерите на Consumer Reports, клиентите, които искат нещо луксозно, но достъпно като цена, трябва да обърнат внимавие на Audi A4. Автомобилът печели първото място в компактния клас, където конкуренцията е доста сериозна.

Midsized Car: Toyota Camry

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

При колите със средни размери на първа позиция е Toyota Camry, която успява да се пребори с големия си конкурент Honda Accord. Изданието оценява много високо пътното поведение, както и икономията на гориво, предлагани от този автомобил.

Large Car: Chevrolet Impala

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Въпреки че Chevrolet Impala не е сред любимите на американските клиенти модели, според експертите от Consumer Reports, този автомобил заслужава сериозно внимание. Той предлага сериозно вътрешно пространство и отлично поведение, но пък и цената му е сериозна - от 27 895 долара.

Minivan: Toyota Sienna


Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Японският миниван Toyota Sienna има сериозен конкурент - Chrysler Pacifica, който на свой е достатъчно подобрен, но все още не успява да излезе начело в сегмента. Затова пък Sienna получава достатъчно точки за поведение на пътя, както и за допълнителната система за задвижване на четирите колела и заради икономичните си двигатели.

Compact SUV: Subaru Forester

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

През последните години Subaru записва все повече успехи на пазара, като заслугата е на модела като Forester, който е определен от Consumer Reports за „най-добър компактен всъдеход на 2018 г.” Автомобилът печели при доста сериозна конкуренция в един от най-оспорваните сегменти на пазара.

Luxury Compact SUV: BMW X3

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Моделът BMW X3 е най-добрият компактен луксозен SUV за 2018 г. Потребителските отзиви са, че „новото BMW X3 предлага удоволствие от шофиране, комфорт, модерни технологии и полезни технологии, обединени в едно”.

Midsized SUV: Toyota Highlander

Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Кросоувърите със средни размери стават все по-популярни не само в Америка, но и в цял свят. Затова от Consumer Reports препоръчват на клиентите да изпробват Toyota Highlander, като определят този автомобил като „просторен, удобен и надежден”.

Full-Sized Pickup Truck: Ford F-150


Избраха най-добрите автомобили за 2018 г.

Никой не се съмнява, че при пълноразмерните пикапи на първо място е Ford F-150. Това е не само най-добрият модел в този сегмент, но и е най-търсеният. Любопитно е да са разбере дали Chevrolet Silverado и Ram 1500 ще успеят да се справят някога с конкуренцията на този пикап.

Топ 10 на марките

Според Consumer Reports, десетте компании, които правят най-добрите автомобили изглежда така:

Genesis, Audi, BMW, Lexus, Porsche, KIA, Subaru, Tesla, Honda и Toyota.

Снимки: Производителите

Тагове: consumer reports
0 от 500
  • #33
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    По-скоро, понеже нямаш акъл и си бачкатор, заплатата ти е 500 лв в София-та, обаче и имаш огромни комплекси и затова си си купил Ауди.Но понеже нямаш акъл и заплатата ти стои така 10 години и Аудито 10 години не му сменяш маслото и то се чупи. И понеже нямаш акъл само ти остава да плюеш по Ауди, защото не можеш да го поддържаш.
  • #32
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никога, ама никога няма да се кача да карам такива грозилници, ако ще да са без пари и със 100 годишна гаранция И аз така говорех навремето, но когато Ауди-то започна да ми взима по 200-300лв от заплатата всеки месец ми дойде акъла.
  • #31
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 6 години )
    "Гледам не само Nev не е вдянал иронията ми за S-класата. Обаче да твърдиш че американците са умни си е чисто безумие. Ха, Ха."Ами явно не ти си е получила иронията, то не е само да си го мислиш, ами и да можеш да се изразиш!Колкото до американците, никъде не съм твърдял че са много умни, просто казах че знаят много добре как да си живеят добре и практично! Има разлика, без ирония! :)
  • #30
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Ганьо из Европа ( преди 6 години )
    "Да твърдиш, че американците са умни си е чисто безумие" А този *** коментар може би си го написал от Windows, MAC OS, или от българска операционна система? Разбира се, че американците са ***. Бай *** е най-умния, най-можещия и знае и разбира от всичко, затова е на това дередже най-беден и корумпиран в Европа...
  • #29
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В Германия масовите заплати на повечето хора са 1500-2000 евро и те едва стигат дя преживяваш защото цените и данъците са високи. Оня по долу със средните заплати 4000 евро да се гръмне! Средната заплата не е толкова. Има статистика. Има хора с много високи заплати 10-20 000 евро. Шефчета и менажери, но пак повтарям, че масовите заплати са ниски и едва стигат на хората за основни неща. В "богатата" Германия заплатите са едни от най-ниските от развитите европейски държави. Фякт.
  • #28
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Къде е Мерджанааааа? ( преди 6 години )
    Гледам не само Nev не е вдянал иронията ми за S-класата. Обаче да твърдиш че американците са умни си е чисто безумие. Ха, Ха.
  • #27
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Та не разбрах ( преди 6 години )
    С какво и с КОЛКО тойота е по надеждна от Шкода!?
  • #26
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ама как да не е религия волвото то иначе нормлен човек няма да си го купи
  • #25
    4 rate up comment 6 rate down comment
    методи ( преди 6 години )
    моделите за 2018 обикновено ги пускат есента на 2017
  • #24
    6 rate up comment 5 rate down comment
    младен ( преди 6 години )
    Кога стана 2018-та кога класация за колана 2018-та направиха!!!!