IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche показа новото 911

Очаква се топ-версията на култовия модел да развива 630 к.с.

Porsche показа новото 911

Германската компанията Porsche официално анонсира предстоящата премиера на новото поколение на спортното купе 911 (992). Производителят показа снимки на автомобила, който обаче все още е покрит с камуфлаж.

Porsche показа новото 911

Новата генерация на култовият модел ще бъде представена по-късно тази година. Ако се съди по фотографиите, култовият автомобил няма да претърпи съществени промени в дизайна и ще запази лесно разпозноваемия си силует.

Porsche показа новото 911

От компанията не разкриват никакви подробности за машината. Пред журналистите, поканени на презентацията, беше казано единствено, че „Porsche 911 винаги ще има волан”. А също така и че това е последният автомобил на планетата, който ще получи технологии за автономно придвижване.

Porsche показа новото 911

По неофициални данни, най-мощната версия на новото Porsche 911 – Turbo S, ще развива мощност от 630 к.с. Купето е изградено на нова платформа – MMB, при която се използва повече алуминий. Така автомобилът е по-лек, но в същото време вътрешното му пространство е увеличено.

Снимки: Porsche

Тагове: porsche 911
0 от 500