IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще се появи ли Renault Algo?

Може би това ще е името на концепта, който ще дебютира в Женева

Ще се появи ли Renault Algo?

Предполага се, че другата седмица в Женева Renault ще покаже само един концепт, за който се смята, че ще носи името Algo. А ако предположенията за него се окажат верни, то той трябва да изглежда като возилото на снимките, направени в Барселона.

Ще се появи ли Renault Algo?

Основната задача на Algo ще е да представи как би могло да изглежда бъдещето на мобилните технологии на Renault, както и да демонстрира напредъка на компанията в този толкова чувствителен за всички автомобилни производители сегмент.

Що се отнася до серийните модели, то в Женева Renault ще представи нова специална версия на популярния модел Talisman, който ще получи и нов двигател.

Също така премиера ще направи и нова, по-мощна версия на електромобила Zoe – R110 е с 16 конски сили по-мощен и както подсказва означението му има мощност 110 конски сили. По-важно обаче е друго, с едно зареждане на батериите електромобилът може да измине 300 километра. Продажбите на Zoe R110 започват веднага след салона в Женева, а първите доставки ще са факт в това лято.

Renault ще представи и новия си 1,3-литров бензинов турбо мотор, разработен съвместно с Daimler. Новият Energy TCe двигател ще дебютира при Captur и Scenic и ще се предлага в три варианта на мощност: 115, 140 и 160 к.с.

Тагове: renault renault algo talisman
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    123 ( преди 6 години )
    В Толиати разработват нов електричиски модел на Фиат 124,известен при нас като "Жигули". Ще има пробег 3000 км с едно зареждане.Цялото купе ще е в батерий,само с едно място.Като опция,ще се предлага и място за пасажера.На покрива.
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Дошо ( преди 6 години )
    "В момента Талисман се предлага с двигателите, които се поставят и на Меган, и хората не могат да бъдат убедени да дадат повече пари ..." Нормално за типична полудържавна перачница като рено!Ониа от СОЦваген пък пробутват пасатора с моторчета от гоуф. Та те така!
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    none ( преди 6 години )
    Най-вероятно ще представят Талисман с 1.8 двигателя на Алпин, но с 225 к.с. (надявам се да е с 250 к.с. както е Алпин, за да си го купя най-накрая но едва ли ...). Талисман има огромен потенциал като модел, но само ако се предлага с поне 250 к.с. бензин и поне 300 к.с. хибрид. Аз лично не бих дал пари за кола в Д сегмента с двигател под тези параметри. В момента Талисман се предлага с двигателите, които се поставят и на Меган, и хората не могат да бъдат убедени да дадат повече пари ...
  • #1
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 6 години )
    По-добре рено да изчезва, не да се появява!