IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Оборудват Rolls-Royce Cullinan със "седалката на тъщата"

Още не е ясно дали Viewing Suite ще се предлага стандартно в първия SUV на компанията

Оборудват Rolls-Royce Cullinan със

Британският автомобилен производител Rolls-Royce продължава да подгрява интереса към премиерата на първия си SUV - Cullinan, която вероятно ще се състои в края на тази година. Този път компанията разкри за една опция, известна в историята на автомобилната индустрия като "седалката на тъщата".

Става дума за допълнителна пейка за пътниците, която в началото на миналия век е била поставяна в някои модели. Такива седалки, например, са заемали мястото на багажния отсек,  като при сгъването си са изпълнявали ролята на капак на багажника.

В интерпретацията на Rolls-Royce тази  опция е наречена Viewing Suite. Публикуваните от компанията снимки показват, че от багажния отсек изкача специална платформа, със закрепени върху нея две кожени седалки и малка маса между тях. Британците не разкриват повече подробности за механизма.

Оборудват Rolls-Royce Cullinan със

Компанията отбелязва само, че седалките изкачат с натискане на бутон и осигуряват "най-добрите места на първия ред". Такова оборудване, посочват от Rolls-Royce, ще позволи наблюдаването на спортни събития на открито или на участията на деца на училищни състезания. Британците не казват дали Viewing Suite ще влезе в стандартното оборудване на Cullinan или ще се предлага срещу доплащане.

Rolls-Royce работи вържу модела в последните две години. Знае се, че каросерията на автомобила ще бъде изцяло от алуминий, а двигателят вероятно ще бъде V12 с мощност 571 к.с. Основа за  SUV-то ще стане т.нар. "Архитектура на разкоша", върху която, например, е направен последният Phantom.

Снимка: Rolls-Royce

Тагове: rolls-royce suv cullinan
0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Един овчар,пасе стадото в полето край пътя.По едно време, гледа някаква мацка, върви пеш по пътя и маха 'на стоп'.Спира кола и водача сваля прозореца на дясната вратата да пита мацката накъде е тръгнала.Тя се навежда през прозореца, да се разберат и оня вдига прозореца и я заклещва!Слиза от колата, минава отзад на мацката и почва здраво клатене! Овчарът гледал, гледал, цъкал с език пък си казал-Еееех,пари за кола нямам,ама такава врата ще си купя...и в този сайт е така
  • #3
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз предлагам вместо него ти да се лекуваш от безпаричие
  • #2
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Владо ( преди 6 години )
    Човече, лекувай се.Може още да има шанс за теб...А Rolls-а ще е интересен, и очевидно скъп.
  • #1
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    Niama kak v blizkite 5 godini da si pozvolia nov Cullinan,no vij novoto X7 mi e absolutno po djoba.S kef 6te go vzema i predizvikam infarkti ot zloba v toia forum