IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Братът на Илън Мъск се разделя с рядък Model 3

Кимбъл дава за награда едва шестия автомобил от модела

Братът на Илън Мъск се разделя с рядък Model 3

Кимбъл Мъск не е толкова известен като брат си Илън, но също участва в бизнеса на Tesla – той е член на борда на директорите, въпреки че отдава огромна част от времето си на собствения си проект – верига ресторанти The Kitchen, която присъства в няколко американски града, сред които Чикаго, Денвър и Мемфис.

Братът на Илън Мъск се разделя с рядък Model 3

Сега Кимбъл стартира кампания за набиране на средства за фондацията Big Green, която иска да осигури повече информация за децата откъде идват зеленчуците и храната изобщо. За да ускори процеса Кимбъл предлага като награда собствения си Tesla Model 3, който се отличава с най-високото ниво на оборудване и обърнете внимание, това е едва шестата кола от новия модел на американската компания.

Кимбъл Мъск написа разпространи описание на колата, в което акцентира на това, че неговият Model 3 е с батерия, осигуряваща пробег 500 километра и обещава на бъдещия собственик, че ще плати данъците на колата преди той да си у получи. Кампанията на Мъск продължава до края на април, така че борбата за този Model 3 тепърва ще става интересна.

Тагове: model 3 big green
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до Факт! ( преди 6 години )
    Качи се в теслата си и инапиши на едно листче "Факт!" сложи го на таблото и направи снимка с телефона си и дай линк към снимката. Ама що ли си мисля, че тесла си виждал и виждаш само на картинка....
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Бе достига ги бе за хдои както тия от бМв при меркел да забавя еко нормите щот колите им не ги покрива без да използва софтуери и да *** и без да използва маймуни и хора и да го трови с газ!Ми кат могат да го пуснат те едно Рено Зои не могат да кункорират бмв и3 е пълен смях а с тесла да се мерят забрави само размахват някакви компютърни графики както Буш размахваше прах за пране и викаше че тва е химическото оръжие на Садам!
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    до Факт! ( преди 6 години )
    Хайде обясни как компания която още не може да достигне производство от 2000бр на седмица е била цялата немска индустрия?!Ааа,били пуснали някакъв супер миксер!Щото те немците немогат да пуснат?!Харватите направиха супер електричка,ама немците немогат!Случайно да си наясно,че в момента производствто на ел.енергия неможе да поеме масо използване на ел.автомобили?!?Че в момента ел. енергията все още в голямата си част идва от ТЕЦ и АЕЦ които замърсяват в пъти повече от немските мръсни дизели?!? Наясно ли,че една тесла за да мине по дълго разстояние,след нея трябва да върви дизелова дачия с бензинов генератор има статия по случката!?!Наясно ли си,че има хора които гледат деситилетия напред и виждат проблеми които ти неможеш да асимилираш!?А ти мислиш о супер,дано този пич Мъск пусне Тесла за 5000лв да си карам без пари до село,че и на газ ми идва дебелец!!Аман от хорица които виждат само до върха на носа си!!!
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Dido ( преди 6 години )
    А преди време Мъск твърдеше, че никой от семейството му не ползва префернции и се редят на опашката като всички останали!А братчето му с една от първите бройки!!
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Фактът е че един човек би цялата немска аавтомобилна индустрия *** нема мерджани *** нема маджовци *** нема мечки в12 и тн.Тоя ги на.ра целият щутгард мюмюнхен и инголщадттд!
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 6 години )
    Да де, след срама от канибализма ще дойде и срама от веганството. Ще се срамуват хората, що унищожават ливадата, само и само да си напълнят корема. И ще се чудят, как така дядовците им вегани, не са фотосинтезирали като растенията. Айде стига.
  • #2
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Домакина ( преди 6 години )
    Косата на Елън си е неговата, има малко присаждане отпред. Присаждане значи, че ти взимат корени откъдето имаш и ги поставят където нямаш толкова. Тупе не знаеш какво е, щом го споменаваш по негов адрес.Народният лечител Петър Димков, приемал пациенти до над 90 и разчитал ирисовите милиметрични таблици без очила, се е произнесъл по темата: "Някога хората ще се срамуват от месоядството така, както днес се срамуват от канибализма." Ако кланиците бяха със стъклени стени, всички щяха да са веге
  • #1
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Този брат изглежда доста по-естествен и симпатичен и се надявам, че не е с тупе като Илон. Няма нищо срамно, Илон да знае, че кака Амбър не е с него заради косата. Проектът на Кимбъл е истински важен. Модерни деца нямат идея откъде иде всичко. Преди години експеримент сащ - мислели, че мряко се прави завод. Завели ги във ферма и при вида на кравите, мястото, миризмата, мнозина получили буквално срив от объркване.