IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как се борят в Китай с наглото паркиране (ВИДЕО)

Всеки ще се замисли, ако си намери колата на покрива

Вижте как се борят в Китай с наглото паркиране (ВИДЕО)

Наглото паркиране изобщо не е само български проблеми, нахални шофьори, които игнорират знаците и спират където им падне. В Китай обаче имат предимство по отношение на иновативната битка с нахалниците.

Вижте как се борят в Китай с наглото паркиране (ВИДЕО)

Местните медии съобщиха за трети пореден случай, в който колата на въпросния наглец се озовава на покрива на съседната сграда. Оттам нататък той да се чуди как да се оправя и естествено, да се разправя с полицията, която най-накрая е дошла. Защото това е друг елемент от проблема – където полицаите си вършат работата, проблемите с наглото паркиране сериозно намаляват, но е факт, че не изчезват.

През лятото на миналата година в град Бенси, провинция Ляонин беше регистриран вторият случай на паркиран автомобил, преместен на съседен покрив. Година по-рано по същия начин собственик на гараж се справи с колата на нахалник, запушил входа и изхода на гаража в град Циндао, провинция Шандун.

А видеото тук, заснето миналата седмица в град Сишуй, провинция Хубей, показва, че с помощта на кран проблемът с наглото паркиране наистина може да се реши бързо. Казусът е следният: водачът на белия кросоувър спира на автогара, при това на едно от местата, където трябва да спре автобусът, за да се качат пътниците. После ще трябва да си търси колата другаде.
 

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Каква е идеята не разбрах?Вместо репатрак и наказателен паркинг, викаш кран и търсиш празен покрив на който да качиш колата на този, който е паркирал неправилно. А покривите между другото са изчислени да носят определена тежест. Да качваш кола отгоре изобщо не е добра идея.к0медиантииии,почнахте яко да се излагате вече с подобни новини!
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    смехчо ( преди 6 години )
    щом не падна сградата:)