IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

Експериментите с дизайна не винаги са успешни

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

Автомобилните производители се опитват да експериментират с външния вид на модели си, за да привлекат колкото се може повече клиенти. Това обаче не винаги се оказва учачно и на пазара се срещат доста странни на вид автомобили. Експерти избраха трите най-нелепо изглеждащи коли, които все още се срещат по пътищата.

Mercedes-Benz R-Class

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

На първо място се оказа миниванът Mercedes-Benz R-Class, чието производство беше спряно преди 3 години. Под капака на автомобила е поставен 3,0-литров мотор, което заедно със скъпото и луксозно оборудване оказва съществено влияние върху цената на този автомобил. Той така и не успя да постигне популярност сред автолюбителите и бе пратен в пенсия.

Chrysler PT Cruiser Convertible


Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

Дизайнът на Chrysler PT Cruiser Convertible е в стил „ретро”, което не се оказа най-доброто решение, тъй като автомобилът се появи в епохата на футуризма. Салонът е доста тесен, тъй като въздушните възглавници заемат много място. Моделът се задържа на конвейра две години и заема второ място в тази антикласация.

Hummer H2

Експерти избраха трите най-нелепи автомобила

На трета позиция се класира легендарният Hummer H2, който изглежда прекалено милитализиран. Освен към дизайна му, експертите имат претенции и заради високия разход на гориво – 25 л/100 км. Заради слабото търсене дори на американския пазар производството на огромния всъдеход беше прекратено още през 2001 г.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #20
    0 rate up comment 2 rate down comment
    един там ( преди 6 години )
    Радев, а някой да е казал, че не пишеш под това име от незнам си коя година? Само, че забрави да споменеш, че пишеш и под други имена. Това всеки, който следи мненията в медията от години го знае. Както и да е няма пак да ти напомняме за ши-зо-фре-нията, която имаш.А колкото до еР-клас не случайно е в тази класация. Само, че не само е нелепа на външен вид, но и като цяло. Помъчили са се да направят многофункционална кола, но се е получила катафалка. Факт!
  • #19
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Радев ( преди 6 години )
    От 6 години пиша в този сайт само и единствено под името Радев, което би следвало да е добре известно на редовните посетители тук. Всякакви други интерпретации са манипулативни. Имам преки впечатления от R 350 CDI от 2011 г. и се подписвам под всяка дума в предния ми пост. А кой как интерпретира - баш ме брига
  • #18
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Р-клас е уникална машина, луксозна и просторна. Скъпа - Да. Скъпа поддръжка - Да. Някой да е очаквал друго? Ако да, просто е сбъркал модела.
  • #17
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И защо Golf 7 да е в тази класация?Защото поставя рекорди по продажби навсякъде по света ли?
  • #16
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И Голф7 е в тази класация.
  • #15
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако под нова кола имаш предвид някоя китайска или индийска бракма, купи си я. Аз ще си карам мерцедеса с Airmatic. Като не можеш да си го позволиш е лесно да кажеш че е трошлив ***.
  • #14
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    В един пост преди 15 мин., пуснат малко след 13.30, използвайки, че не съм регистриран потребител, анонимният 3лобар, автор на нелипици си е присвоил името ми. Името, под което пиша винаги и единствено. Изпитвайки ужас да гради собствена самоличност, макар и като ник, тази драбна твар мърси ефира. Вече поне е разбрал, че става дума за външен дизайн, но не очаквайте от него поне едно анонимно "извинете". Днес е 19.02. Прости ни, Апостоле! А останалите, вижте добре за кого е написано - Народе????
  • #13
    8 rate up comment 1 rate down comment
    МБ ( преди 6 години )
    Взе ми думите от устата! Странното е,че Мерцедес са постигнали идеалния дизайн за катафалка,като при това са се заблуждавали, че предлагат някаква кола за живи хора.
  • #12
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Стига се карахте ве!R-Class е перфектна кола! Това е най-разпространената кола сред траурните агенции. Точно пасва един ковчег отзад и е идеална.Пенсионерите също могат да си карат ковчезите отзад за всеки случай.Радев/Гост предполагам има траурна агенция и е решил да си вземе нова катафалка. А може и пенсионер да е и да е решил да отиде да си купи ковчег на промоция, но с друга кола не може да го прекара та заради това R-Class му е легнала на душата и сърцето...
  • #11
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Не съм Анонимен, а съм гост!Гостите не са анонимни, защото понякога пишат и като Радев, но това е друга тема. Все пак имам лице, защото съм Гост и Радев, като кафе 2 в 1. Даже 3 в 1, защото никой не знае и другите ми НЕанонимни имена, които съм си измислил.Специалистите са преценили, че R-Class е нелепо изглеждаща кола. Подкрепям ги с 2 ръце, защото действително е така. В допълнение към нелепицата R-Class мога да добавя също, негативите които колегите по-долу споменават.Нелепица отвсякъде!!!