IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Показаха луксозната версия на Skoda Kodiaq

Официалната премиера на бляскавия кросоувър ще бъде на автосалона в Женева

Показаха луксозната версия на Skoda Kodiaq

Чешката автомобилна компания разкри подробности за луксозната си версия на кросоувъра Skoda Kodiaq. Той е наречен Laurin & Klement, в чест на основателите на марката. Дебютът му ще бъде по време на Автомобилния салон в Женева през март.

Показаха луксозната версия на Skoda Kodiaq

Отбелязва се, че засега цената на автомобила се пази в тайна. Според непотвърдена информация обаче, клиентите в Западна Европа ще плащат по 37 000 евро за базовото изпълнение. На Стария континент кросоувърът се очаква през лятото на 2018 г.

Показаха луксозната версия на Skoda Kodiaq

Автомобилът е снабден с хромирана радиаторна решетка, а корпусите не външните огледала са в цвета на каросерията. Променена е задната броня. Джантите са 19-инчови лети от лек алуминиев материал.

В салона си струва да се подчертаят спортните седалки, облицовани с естествена и изкуствена кожа, апликации в пиано лак.  В списъка с функции кросоувърът получи круиз контрол, асистент за спазване лентата на движение и за автоматично паркиране.

Показаха луксозната версия на Skoda Kodiaq

По отношение на двигателите за Skoda Kodiaq L&K са достъпни бензиновите 1,5-литров TSI с мощност 150  к.с. и 2.0 TSI с мощност 190 к.с. Предвидени са и две версии на двулитровия TDI със същата мощност като при бензиновите. Двигателите са съчетани със седемстепенна DSG предавателна кутия.

Задвижването на четирите колела се предлага стандартно за версиите с най-мощните двигатели, а за другите е налично като допълнително оборудване.

Тагове: skoda
0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Румборак ( преди 6 години )
    Със дръжки от Ламбо. ли ще е, или със система на тоалетно казанче?Така, хем ще си отваряш, хем ще пуска водата от праговете!!!!!!Излагации........
  • #2
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Шкода в Америка има толкова шансове колкото и АвтоВаз не плещи глупости!
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Модерен и приятен автомобил. И все пак, вместо да се ..ават с Мъск, чехите да вземат да кажат кога стъпват в Америка. При първото представяне на колата имаше податки, че един от мотивите за създаването и е желанието да стъпят там. Нещо, за което вече имали самочувствие. Или може би мама не дава, че да не се взема пазара на братчето тигуан