IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Superb стигна по-бързо до Марс от Tesla

Чехите си направиха майтап с Мъск и неговия проект

Skoda Superb стигна по-бързо до Марс от Tesla

Компанията Skoda избра доста забавен начин, за да реагира на изпращането на електромобила Tesla Roadster към Марс. Чехите публикуваха видео, в което техният лифтбек Superb с космонавт в него пътува и стига до селце във Франция, носещо името на планетата от Слънчевата система.

Skoda Superb стигна по-бързо до Марс от Tesla

В клипа има няколко закачки с колата на Tesla и нейното изпращане в космоса. На екрана на мултимедийната система на електромобила беше изписано Don’t Panic (без паника), а на дисплея на Skoda Superb, който пътува към Марс, пише Don’t Panic Elon! (без паника, Илон – явна препратка към шефа на компания Илон Мъск).



Самият пилот на чешкия автомобил на свой ред е облечен със скафандър, идентичен с този на манекена Starman, които екипа на Мъск е поставил в колата, пътуваща за Марс на борда на ракета Falcon Heavy.

Снимка и видео: Skoda
 

Тагове: tesla skoda
0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Боже мой, имали 2 млрд. загуба... Момче разбери защо имат загуба и тогава говори. Тая загуба не е просто защото не могат да излезнат на печалба, а поради много други фактори. Ако кухата ти глава имаше минимум знания щеше да знаеш как работи. Има бизнес план, който явно е добър щом акциите с годините се покачват, което говори за въьможностите които компанията има в бъдеще. Това е като амазон и алибаба, прочети защо първата е по скъпа, въпреки ниски приходи, 6 пъти по-ниски. Бизнес план.
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Явно ти си зле - единствената причина да не цъфнат и те е че ги няма в САЩ. Нормално е да не намираш думата, все пак е до речников запас. В промит мозък колко думи да има?
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До тоя под мен ( преди 6 години )
    До тоя под мен дет много знае.Провери само дали Шкода изобщо продават в САЩ, преди да говориш глупости, че толкова сте зле ... не мога да намеря такова нарицателно да ви опиша.
  • #12
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Размерите на дизелгейт да измерват като няма Тесла. Интересно как тези мотори в ФВ и Ауди били с лъжлив софтуер а в Шкода са ОК и влизат в емисии или просто в САЩ не знаят какво е Шкода и за това тия се правят на деви невинни. Преди да се гаврят с Тесла могат да си разчистят плаца в Млада Болеслав да могат да поемат стоката за ремап на софтуера.
  • #11
    7 rate up comment 4 rate down comment
    до долния ( преди 6 години )
    Стенд има,Щкода има,ама Тесла няма! Какво да имерват!?
  • #10
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тесла да снимат една Tesla и една Оставия ТДИ на стенд за измерване на емисии и надпис "don't panic".
  • #9
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Изпращане на нещо в космоса е символ, претенция за демонстриране на нещо велико и непреходно. Кола да Марс? Може би претенциозност, може би лош вкус. За друго не се сещам. Какво точно е измислил Мъск. Едно нещо сигурно - да харчи чужди пари безчет. Нещо да са му взели безплатно Шкода. Надали! Находчиво е адмирации.Ти ходи с Тесла до Марс, ние ще продаваме в с. Марс, не смогваме на поръчките. Е, чехите дразнят, че и те са стинкаджии, но пък в сметките много ги бива.
  • #8
    8 rate up comment 7 rate down comment
    ас ( преди 6 години )
    Типично за смешниците от ВАГ да си правят реклама на гърба на други. Естествено ползват марка, която не се продава в САЩ, защото ще ядат дебелия...В щатите сравнителната реклама е разрешена и широко използвана.
  • #7
    8 rate up comment 4 rate down comment
    прасета в космоса ( преди 6 години )
    Ама защо всеки се пинизи с тоя гениален проджект " Кола в Космоса " !? Толкова е хитроумно . От инициативния комитет в нашия акумулаторен завод се поде идеята да се солидаризираме . Смятаме да намятаме с един голям катапулт няколко електрокара в морето.
  • #6
    19 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тесла е нещо като нашия Пулев, на думи много велик, но всъщност - "Мога да нокаутирам Кличко", след 3-4 рунда - "Продължаваме напред, продължаваме напред, продължаваме напред, продължаваме напред, ..."