IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звезди от Формула 1 ще возят фенове

Хамилтън, Алонсо и Хакинен ще карат "рейс такси"

Звезди от Формула 1 ще возят фенове

Сезон 2018 обещава много интересни преживявания за феновете на Формула 1, които са на пистата. Естествено, топ тръпката се очертава да е возенето с някои от пилотите във Формула 1, които ще се зад волана на интересни супер автомобили.

Звезди от Формула 1 ще возят фенове

Инициативата на доставчика на гуми в световния шампионат Pirelli стартира през април в Бахрейн и ще присъства на още 9 от общо 21 състезания тази година. Програмата се казва „Pirelli hot laps” и в нея засега са потвърдени световният шампион Люис Хамилтън, както и звездите на Red Bull Макс Верстапен и Дениъл Рикардо.

Съответно и Mercedes AMG и основният спонсор на Red Bull – Aston Martin. McLaren също ще участва, като пилот ще е Фернандо Алонсо, а британската компания ще осигури своя модел 720s.

McLaren ще предложи и най-богат избор от пилоти – освен Алонсо, феновете ще бъдат возени и от другия титуляр Щофел Вандоорн, двукратния световен шампион Мика Хакинен, както и от резервата на тима Ландо Норис.

Досега привилегията „рейс такси” беше запазена за звездите, гостуващи на отделни стартове от Формула 1, като видеото по-долу от съвместната изява на Хамилтън и Юсеин Болт от Гран при на САЩ миналата година вече има култов статут.

Тагове: mercedes aston martin mclaren
0 от 500