IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте новото Porsche 911 GT3 RS

Автомобилът ще дебютира през март в Женева

Вижте новото Porsche 911 GT3 RS

Новото Porsche 911 GT3 RS ще бъде официално представено на салона в Женева през март, но шпионските снимки от тестовете му разкриват вълнуваща информация за колата.

Вижте новото Porsche 911 GT3 RS

Философията на модела е следната – 911 GT3 се олекотява, получава още мощност, а шасито става още по-подходящо за каране на писта. Според последните слухове RS версията на GT3 ще се задвижва от преработена версия на 4-литровия мотор на GT3. Моторът остава атмосферен, най-вероятно ограничителят на оборотите отново ще се включва на 9000 об/мин, а по отношение на мощността може да се очаква стойност над 520.

Вижте новото Porsche 911 GT3 RS

В същото време е почти сигурно, че новото 911 GT3 RS няма да се предлага с механична трансмисия, като това беше заявено миналата година от Франк Вализер, който е вицепрезидент на департамента, отговарящ за моторспорт проектите и GT моделите на Porsche. „RS означава PDK трансмисия”, беше категоричен Вализер.

Вижте новото Porsche 911 GT3 RS

Тагове: porsche porsche 911 gt3 rs
0 от 500