Вход   Регистрация

Mercedes-Benz също се отказва от салона в Детройт

Mercedes-Benz също се отказва от салона в Детройт
 

Германците пропускат следващото издание, но може да се върнат през 2020 г.

Ръководството на Mercedes-Benz се е отказало от участието на компанията на автосалона в Детройт догодина. Така германците стават поредния производител, който пропуска едно от най-големите изложения в света, провеждано традиционно през януари, съобщава Automotive News, като се позовава на анонимни източници.

Mercedes-Benz също се отказва от салона в Детройт

Решението на компанията е свързано с факта, че графикът за представяне на нови модели не съвпада с датите на автосалона. В Щутгарт са убедени, че има и други, при това по-ефективни формати, за презентации и ще наблегнат на тях. Все пак от Mercedes-Benz са обявили, че решението се отнася само за 2019 г., а през 2020 г. марката може да се завърне в Детройт.

През този януари компанията представи един от най-дълго очакваните модели – новата G-Class. В Детройт бе изложен и обновеният кросоувър GLA, чиято премиера се състоя през есента на 2017 г.  Освен това марката участва активно и на изложението за потребителска електроника в Лас Вегас, което традиционно се провежда непосредствено преди салона в Детройт.

Намерението на Mercedes-Benz е поредният удар срещу организаторите на най-голямото изложение в САЩ. От автосалона по-рано се отказаха производители като Porsche, Volvo, Mazda, Jaguar Land Rover и др. Тяхното отсъствие беше компенсирано донякъде от китайските брандове, като особено активен сред тях е GAC. Компанията показа кросоувъра си GS8 и обяви, че през 2019 г. ще отвори собствена дилърска мрежа в САЩ.

Снимка: Mercedes-Benz

Реклама  


Купи кола

Виж всички обяви

Коментари ( 6 )

Напиши коментар Влез

от: Анонимен ( преди 5 месеца )

То Детройт не беше ли фалирал? В тоя град са само чернокожи. Из целия град има изоставени постройки и небостъргачи. Не ги разрушавали защото общината нямала пари са ги разруши. Мръсотия и мизерия както и масова безработица.
Отговори
 
+8
 

Положителни: 9  Отрицателни: 1

от: До този под мен ( преди 5 месеца )

Така съм на 100% съгласен с теб
Отговори
 
+6
 

Положителни: 6  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 5 месеца )

в сравнение е голяма част от Щатите.
Отговори
 
+9
 

Положителни: 9  Отрицателни: 0

от: До Русия ( преди 5 месеца )

Покажи Коментара
Детройт е бунище.Абсолютно съм съгласен нооо спрямо кое??? Ако сравняваш с БГ тук е по голямо бунище , Русия , там може би има 3-4 града в по добро положение.
Отговори
 
 -6
 

Положителни: 3  Отрицателни: 9

от: Русия ( преди 6 месеца )

Детройт е бунище.
Отговори
 
+12
 

Положителни: 14  Отрицателни: 2

от: Анонимен ( преди 6 месеца )

На янките не им трябват хубави коли.
Китайците и японците да представят там каквото има.
Отговори
 
+3
 

Положителни: 12  Отрицателни: 9


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising