IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Напомпаното BMW X7 е насочено към 3 пазара

М-версията на новия всъдеход на баварците ще развива над 600 коня

Напомпаното BMW X7 е насочено към 3 пазара

Серийната версия на кросоувъра BMW X7 ще получи и „напомпана” модификация – M Performance. Тя ще бъде насочена основно към 3 пазара – САЩ, Китай и Русия, съобщава изданието Autocar.

Напомпаното BMW X7 ще е насочено към 3 пазара

Засега липсват детайли за най-мощния всъдеход в гамата на баварците, но се предполага, че той ще се казва xDriveM60i. Същата модификация - M Performance, се предлага и на седана 7-Series, където е оборудвана с 6,6-литров V12 мотор, развиващ 610 к.с. и 800 Нм въртящ момент.

Напомпаното BMW X7 ще е насочено към 3 пазара

Дебютът на серийното BMW X7 ще се състои на автосалона в Лос Анджелис през ноември. В гамата двигатели на всъдехода ще попаднат 3,0-литров дизелов двигател и 4,4-литров бензинов V8. Догодина ще излезе и хибриден вариант. Именно с такъв агрегат беше и концептът с 6 места.

Напомпаното BMW X7 ще е насочено към 3 пазара

Като габарити серийният модел ще е идентичен с концептуалния. Дължината на прототипа е 5020 мм, широчината – 2020 мм, височината – 1800 мм, а разстоянието мегду двете оси достига 3010 мм.

Снимки: BMW

Тагове: m performance bmw x7
0 от 500
  • #16
    4 rate up comment 0 rate down comment
    BG citizen ( преди 6 години )
    Декорът от първата снимка е използван и за новото Рено Колеос, даже още им стои на сайта. Тези от БМВ не можеха ли да потърсят нещо по-така за новия си модел? Жалко, че копират по този начин.
  • #15
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Илиев555 ( преди 6 години )
    Това на снимките е концепт.Серийният модел ще е с по омекотени линии.За американският пазар това ще се приеме с охота , сигурно е.В Европа мненията ще са разнопосочниЛично на мен ми харесва .
  • #14
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много ми прилича на LEXUS LX 570!!!!
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е ти какво предлагаш да ги правят да се харесат на бай *** ли, който купува по 1000 бройки годишно? Разбира се че ще ги правят да се харесат на клиентите на марката.
  • #12
    9 rate up comment 0 rate down comment
    999 ( преди 6 години )
    Харесвам продукцията им като цяло на баварците,но това е ужас и безумие.Това не прилича на нищо, вече марките започнаха да си правят моделите само за да се харесат на китайския пазар,а не на тях.
  • #11
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Това возило не е направено за нас и затова е непонятно. Стила му е като на Додж Рам и може и да го харесат янките за мен обаче не представлява никакъв интерес
  • #10
    18 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А бе важно е тези с дебелите пачки да го харесват, какво мислят панелкаджиите е без особено значение
  • #9
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    какво волво бе,наред ли сте :д
  • #8
    13 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гозно било, айде марш всички да си снимате автомобилите и качете по една снимка да се посмеем какви красиви автомобили карате, ако изобщо....В този форум няма нито един който да може да си позволи и една четвърт от това БМВ.
  • #7
    5 rate up comment 19 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    I tova 6te kupia na 100%