IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да се докоснете до BMW i8 в София

От петък до неделя най-новото дилърство на марката ще раздаде много награди на посетителите си

Как да се докоснете до BMW i8 в София

Дни на отворените врати организира този уикенд най-новото дилърство на BMW и MINI в България - "М Кар София". От 9 до 11 февруари посетителите ще могат да се докоснат отблизо до най-новите модели на германския гигант, включително и до емблематичните i3 и i8, да се запишат за пробно шофиране и да участват в разпределението на най-различни награди.

Как да се докоснете до BMW i8 в София

Призовете включват оригинални аксесоари на двете марки, безплатен 360-градусов технически преглед, както и отстъпки от 10% за оригинални резервни части. Специално за трите дни дилърството ще работи с удължено работно време - от 9:00 до 20:00 часа в петък и от 10:00 до 18:00 през уикенда.

"М Кар София" е най-новото представителство на BMW и MINI в България, като отвори официално врати в края на миналата година. Намера се на бул. "Черни връх" 53, срещу мол "Парадайс". За повече подробности можете да посетите www.bmw-mcarsofia.bg.

 

Тагове: bmw i8 m car