IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият суперседан на Mercedes-AMG е готов за дебюта си

Конкурентът на Porsche Panamera ще получи хибридна версия с над 800 к.с

Новият суперседан на Mercedes-AMG е готов за дебюта си

Тестовете на новия Mercedes-AMG GT Sedan са във финалната си фаза и моделът е почти готов за премиерата си. Това става ясно от снимките на суперседана, които бяха публикувани във Facebook от ползвател на социалната мрежа, представящ се като Salento V12.

Новият суперседан на Mercedes-AMG е готов за дебюта си

На фотосите машината е с минимален камуфлаж, което означава, че серийният модел ще изглежда по подобен начин. Той ще прилича максимално на концепта Mercedes-AMG GT, като запазва основите му елементи – специален капак на двигателя, решетка на радиатора Panamericana с вертикални рерба и големи въздухозаборници в долната част на бронята.

Главната оптика на заснетият прототип все още е скрита, но въпреки това се вижда, че и тя е направена с типични за Mercedes стил. Някои от елементите на задната част на новия седан са взаимствани от купето AMG GT.

Засега липсват точни сведения за силовия агрегат на автомобила, но се твърди, че той ще получи хибридна версия с около 800 к.с. Базовата версия на модела ще бъде оборудвана с 4,0-литров битурбо V8, чиято мощност все още не е известна.

Новият суперседан на Mercedes-AMG е готов за дебюта си

Световната премиера на Mercedes-AMG GT Sedan ще бъде на автомобилния салон в Женева през март. Стартът на продажбите е планиран за края на текущата година.

Снимки: Facebook

Тагове: mercedes-amg gt
0 от 500