IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германец си купи два Smart-а, за да си пази гаража

Иновативно решение на проблема с паркирането в Дюселдорф

Германец си купи два Smart-а, за да си пази гаража

Жител на германския град Дюселдорф прибегна до иновативно решение, за да се пребори с паркиращите около гаража му. Той купил два Smart-а и ги паркирал от двете страни на вратата на гаража му, за да служат като ограничители и той да може да маневрира спокойно с големия си джип на влизане и излизане.

Германец ползва два Smart-а, за да си пази гаража

До тази мярка се стигнало, след като собственикът на гаража така и не успял да се справи с колегите му, които редовно ограничавали достъпа му до гаража, а съседите му потвърдили пред местни медии, че неравната битка с другите паркиращи му стрували много нерви през годините.

Представител на общинските власти потвърди, че действията на собственика на двата Smart-а не са незаконни, тъй като в тази част на града може да се паркира свободно и няма ограничение за престоя на паркираните коли.

Съседите допълват, че досега са виждали двете малки коли само веднъж да напускат местата си, най-вероятно, когато са били закарани за смяна на регистрационните номера.

Тагове: smart
0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Горублянец ( преди 6 години )
    Можех да му продам за почти без пари два логана комби, много запазени, покриват всички еко норми и с малък данък. Щяха да му вършат същата работа.
  • #9
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя трябва да е пишман шофьор, за да предприема подобни действия при условие, че е доооста широко там и не само с джип, ами и с камион ще влезе. Ако има спрял неправилно някой вика полицията и готово. Там поне за такива неща се отзовават бързо и санкционират или направо с паяк вдигат нарушителя на който ще му струва 350 евро минимум да си вземе колата от наказателният паркинг, а всеки ден престой на този паркинг струва от 50 евро нагоре в зависимост от населеното място.
  • #8
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Къде е кирката у капака, колега?
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    бъчваря ( преди 6 години )
    Ами да допълня...миналата зима на работа си разринах място и след това един колега почна да спира всеки ден на него, че идваше по-рано от мен. Мълчах си, мълчах си, на края на седмицата взех един картон, написах нещо за гумите му, сложих го на чистачките му и до там бе паркирането му. даже си разрина и място до мен :P
  • #6
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    германците са много *** народ толкова по темата за паркирането виж българина е гениален и креативен това товасветлоотразителни конуси бидони с вода вериги между колчета отдути гуми нарязани гуми счупени глави на нагло паркиралия монтажна пяна по вратите или в ауспуха пукнати стъкла с парче свещ спирачна течност върху купето царска вода на тавана запалителна течност във въздуховодите на двигателя ако съм пропуснал нещо допълнете
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    хаха ( преди 6 години )
    при нас има една в трета възраст, която си "пази" мястото с едно старо Рено. Колата, за която пази мястото е Мини Куфар. Хора всекви, идеали всекви.
  • #4
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Толко ли нема една четка и боя за: ГАРАЖ ! НЕ СПИРАЙ ПУКАМ ГУМИ ВИКАМ ПАЯК !!!
  • #3
    10 rate up comment 5 rate down comment
    До долния ( преди 6 години )
    Ам така е, какво пазят тези смартове не ми става ясно, така като гледам има идеално място да се намести една голяма кола между тях успоредно, пък да не говорим че и две влизат напречно. Абе там нямали някой българин да му демонстрира на тоя че тея смартови не стават за тва дето ги е взел :D :D :D :D
  • #2
    17 rate up comment 6 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Ей на това му викам over kill !?!Колко пък трябва да е огромен тоя джип? Улицата ми се вижда достатъчно широка и ненатоварена за да може да напраи 3-4 маневри за излизане (ако разбира се, все пак са му оставили някаква минимална ширина).Ако на улицата живее някой по-лабилен, най-много да му запали Смартовете.
  • #1
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Пешо ( преди 6 години )
    В БГ човек требе 200 танка да си купи...2 смарта не вършат работа...