IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показа как ще изглежда новият Santa Fe

Кросоувърът следва стила на последните модели на марката

Hyundai показа как ще изглежда новият Santa Fe

Компанията Hyundai публикува скици на следващото поколение на всъдехода си Santa Fe, чиято световна премиера ще се състои по време на автосалона в Женева през март. Ако се съди по изораженията, моделът ще следва напълно новия фирмен стил на марката, тъй като по същия начин изглеждат последните кросоувъри на марката - Kona и Nexo.

Hyundai показа какъв ще новият Santa Fe

Засега корейците не дават техническа информация за автомобила, като не се съобщават двигателите му, нито платформата, която ще използва. Знае се единствено, че новото Santa Fe ще получи система за предупреждения за забравен на задния ред седалки пътник, както и система за автоматично спиране в случай на опасност от сблъсък с друг автомобил.

Hyundai показа какъв ще новият Santa Fe

В момента семейството Santa Fe се предлага във версии с 5 или 7 места. Моделът на Hyundai е достъпен с бензинов двигател с обем 2,4 литра, развиващ 171 к.с., както и с 2,2-литров дизел със 197 к.с.. Има и модификация Grand с 3,0-литров бензинов мотор, развиващ 249 к.с.

Снимки: Hyundai
 

Тагове: hyundai santa fe
0 от 500