IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха каква ще е топ-версията на новата G-Class

Модификацията на AMG ще получи нова решетка на радиатора и мотор с 612 коня

Разкриха каква ще е топ-версията на новата G-Class

На автосалона в Детройт германският производител Mercedes-Benz представи новото поколение на всъдехода си G-Class. Пред публиката и медиите беше показана само версията G500 (на снимката). На изложението в Женеве през март обаче ще видим и топ-вариантът - Mercedes-AMG G63.

Разкриха каква ще е топ-версията на новата G-Class

Снимки на тестови протитип, покрит с малък камуфлаж бяха публикувани в акаунта Bigblogg в социалната мрега Instagram. Там бяха разкрити и подробности за автомобила, който ще запази своя индекс W463, но ще бъде лесно разпознавам по решетката на радиатора в стил Panamericana.

Разкриха каква ще е топ-версията на новата G-Class

За топ-модификацията Mercedes-AMG G63 още в стандартното оборудване ще се предлага пакет Night, при който всички хромирани елементи от екстериора ще бъдат заменени от матово-черни аналози. Вътрешната част на светодиодните фарове също ще бъде в черен цвят.

Друга важна разлика при този вариант ще бъде изпускателната система, чиито сдвоени тръпи ще се показват под задните врати. Предната броня ще е по-масивна, като в нея ще бъдат поставени по-големи въздухозаборници.

Разкриха каква ще е топ-версията на новата G-Class

Най-вероятно, под капака на AMG G63 ще бъде поставен 4,0-литров V8 с двойно турбо. Двигателят с индекс M 177 развива 612 к.с. и 900 Нм въртящ момент, като работи в комбинация с 9-степенна автоматична скоростна кутия AMG Speedshift.

Снимки: Instagram

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    AMG ( преди 6 години )
    Гледайте и само се наслаждавайте !Не се занимавайте с неща които не можете да си позволите :-)
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Отстрани е като Уазка.
  • #10
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Брех тия немци за екологията много мислят бе.А на времето един техен съгражданин спря 4-ри реактора на Козлодуй Хомбах се казваше!Много екология от тия немци много нещо!
  • #9
    8 rate up comment 1 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Ти май си най-големият комплексар тук. Щом го правят, значи има клиенти, на които да го продават. То и моделите на Ролс-Ройс "никой не ги купува" понеже са скъпи. Това прави ли ги лоши ?А при положение, че в класа на Джук, има толкова други алтернативи, на сходни цени, и въпреки това се купува, дали опира до нещо друго, освен вкуса на клентите ?А за проходимоста, има доста видиео тестове, в които Гелендваген, се оказва по-проходим, от Рейндж Роувър.
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Малееей ЕВАЛАТА
  • #7
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    За разлика от Нисан Джук тенекията от сирене никой не е купува, като изключим безмозъчните същества с ниски чела и пари взети от рекет, далавери и измами.до: 2втекБЕШЕ! Беше проходим колега. Сега вече и това не е с тази електроника и супер високо тегло. Само високата цена и грозната визия му остана.Друг е въпросът, че за какво ти е да е проходим, като никой няма да го вкара в гората или в калта това безбожно скъпо нещо. Тя цената обезмисля съществуването му. Добре,че има комплексари...
  • #6
    9 rate up comment 2 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Има разлика между "грозно е" и "не ми харесва" ! То и Нисан Джук на мен не ми харесва и ми се струва грозен, ама хората го купуват, следователно, на тях им харесва.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    2втек ( преди 6 години )
    30 години една и съща визия. Проходим сув със страшно надута цена, но пък за всеки влак си има пътници. Харесвам в Вранглер, харесвам и тоя, но за черен път, а не да карам по шосето или магистралата.
  • #4
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ленд Крузера поне прилича на нещо, а това горе е безбожно скъпа тенекия за саламурено сирене. Не ги зная от магарцеедес плащат ли за патента на кутиите за сирене и няма ли кой да им държи сметка, че са откраднали идеята за консервна кутия, сложили са и гуми и мотор и са е пуснали за да избие комплексите на нискочели индивиди спрели с еволюцията някъде между *** и човека...
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Станчев ( преди 6 години )
    Тоест, няма да има G65 AMG с V12 biturbo...