IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справят електрическите патрулки в Люксембург?

Местната полиция се сдоби през лятото с две Tesla Model S

Как се справят електрическите патрулки в Люксембург?

През лятото полицията в Люксембург обяви, че купува два седана Tesla Model S за патрулни автомобили, което се оказа свежа идея сред органите на реда на Стария континент.

Как се справят електрическите патрулки в Люксембург?

В Щатите, и по-точно в Лос Анжелис, общината вече купи 288 електромобила, като 160 от тях получават енергия само от батерии, т.е нямат удължител на пробега. Голямата част от тези коли отиде в Полицейското управление на Лос Анжелис (LAPD), което още от лятото на 2016 г. експлоатира 100 броя BMW i3 и два електромобила Model S.

Поводът да си припомним за електрическите патрулки в Люксембург е отчетът за работата им през 2017 г. в който е отбелязано, че те нямат „нито едно неуспешно преследване”, т.е никой не е успял да им се измъкне. Люксембург е идеална територия за експлоатация на електромобили.

Богатата държава-джудже е дълга едва 82 километра, а широчината й е 57 километра, така че тук електромобилите нямат проблеми с пробега. Но основната сила на Model S се крие в страхотното ускорение – версията P100D Ludicrous достига 96 км/ч от място за 2,3 секунди.

След полицейските автомобили в Люксембург, местното Министерство на устойчивото развитие обяви, че планира да купува още електромобили, които ще бъдат използвани за служебни коли на държавната администрация.

Тагове: tesla model s tesla
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    567 ( преди 6 години )
    Пак платена реклама .....!!!!
  • #5
    17 rate up comment 1 rate down comment
    проф. Ан ( преди 6 години )
    Там защо са им полицаи? Мислех, че имат един квартален само, който да гони гълъбите да не *** по первазите!
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те пък там какво ли са преследвали толкова че да им избяга.
  • #3
    33 rate up comment 1 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    За радост или за жалост там не е джунгла като при нас.Такива дето не стазват правилата почти няма. Такива дето посягат на полицаите съвсем няма. Чистичко им е, подредено им е... пълни балъци, нали...Имат пари да си купят такива коли и си ги купуват, а ние само лапаме мухите и цъкаме с език.
  • #2
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе я да се подгонят с някое Порше по аутобана в Германия ще ги питам аз колко ще изкара Теслата.То за 80 км. и с Рено Туйнго ще ги гониш бандитите.
  • #1
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Билсъм в тази държавица няколко пъти. То едно преследване е било там, не ти е работа! Само веднъж видях полицаи. Бяха на мотори.