IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota потвърди възраждането на FJ Cruiser

Японците имат нужда от съперник на Jeep Wrangler в САЩ

Toyota потвърди възраждането на FJ Cruiser

Toyota трябва да има SUV модел с по-сериозни офроуд качества, за се представя добре при компактните офроуд модели на пазара в САЩ.

Toyota ще възражда FJ Cruiser?

„Ще го кажа по-просто, трябва ни модел, с който да можем да се борим с Jeep Wrangler, като FJ Cruiser, но в нов вариант и малко по-малък”, заяви на салона в Детройт директорът на Toyota Северна Америка - Джим Ленц.

„На пазара има място за автентичен неголям офроудър –допълни Ленц. – Ние доброволно напуснахме този пазарен сегмент, но нашите клиенти продължават да ни питат кога ще имаме такъв модел, купувачите искат нов FJ или нещо подобно.”

Наскоро от Toyota отказаха да коментират независимо допитване за предпочитанията на клиентите в този пазарен сегмент, които ясно изразиха предпочитанията си към развитие на идеите, заложени в FJ – сериозни офроуд възможност, голям клирънс и спортен дизайн, но с по-къса колесна база.

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    70-та серия е може би най-издръжливия и от най-проходимите истински джипки, но за американския пазар според мен искат нещо по-модерно и да не е дизел.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    TLC 70 ( преди 6 години )
    70-та серия е идеална ца целта, няма нужда да откриват топлата вода отново! Моделът и сега се произвежда за определени пазари. Само трявба да покрият екостандартите. Но щом вранглера ги покрива, за Тойота не би трябвало да е проблем.