IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia сравни новия си седан с Lamborghini (ВИДЕО)

Корейците посочиха предимствата на Cerato пред италианската суперкола

Kia сравни новия си седан с Lamborghini (ВИДЕО)

Компанията Kia пусна забавен рекламен клип, в който сравнява новото поколение на модела Forte (известен на някои пазари и като Cerato) със суперколата Lamborghini Aventador. В закачливото видео се посочват предимствата на корейския седан пред италианското купе.

Kia сравни новия си седан с Lamborghini (ВИДЕО)

Основното от тях е, че Forte (Cerato) разполага с 4 стандартни врати и багажник, който е 3 пъти по-голям от този на Aventador. Освен това, корейският седан е оборудван със сензорен екран на мултимедийната система, безкабелно зарядно за смартфони и място за 5 души.

От Kia допълват, че Lamborghini върви „малко по-бързо” от Forte, но пък на цената на Aventador (400 000 долара) може да се купи самият седан, както и една хубава вила в Италия.



Премиерата на Kia Forte се състоя на автосалона в Детройт. Седанът е оборудван с двигател, развиващ мощност 149 к.с. и вариаторна скоростна кутия.

Снимка и видео: Kia
 

0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 6 години )
    Страхотна реклама
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 6 години )
    Yes i am into that speed thing.
  • #8
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Йсййддй ( преди 6 години )
    Браво! Идейна и весела реклама. Признавам ги КИА. Много добър маркетингов трик. Все пак там са отдели, които само такива неща мислят. На 100% имат и съгласие от Ламборгини, чисто юридически.
  • #7
    13 rate up comment 0 rate down comment
    БРМ ( преди 6 години )
    Е аз предпочитам като спра, никой да не ми обръща внимание, да бъда анонимен вместо всички да ме видят, сочат с пръст, завиждат, питат - откъде пари и да ми изпратят мутрите да ме изнудват или отвлекат детето ми. Не, благодаря - подарък да ми дават ламбото не го искам!
  • #6
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Разликата е че с едното като спреш на улицата всичко живо го заобикаля, а за другото няма да си повдигнат носа да го погледнат.
  • #5
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Вечния кмет ( преди 6 години )
    Реклама за балъци! Нека от Москвич направят реклама дето казват, че е много по-евтин, по-красив, в ретро стил, предимство е че като се счупи на место му си прилага ремонт за не повече от 15лв и половин метър тел и става на газ. Да ако ги сравняваме Кияка върви малко по-бързо, но с останалата сума можете да си вземете обзаведена панелка в Лом.
  • #4
    33 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 6 години )
    Не мислете първосигнално. Това е шеговита реклама сравняват обем на багажник, места за пътниците и основното предимство че на цената на Ламборгинито можеш да вземеш Киата + вила ;) Те не са *** да сравняват коли от толкова различни класове и ценови диапазон.
  • #3
    24 rate up comment 6 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Сравнението е доста неправилно.Все едно да сравняваш дъски за гладене, за рязане и за сърф.Все са дъски, но имат някои малки различия.
  • #2
    23 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тези надрусани ли са ??? Киа и Ламбо??? Кой нормален човек имащ 400 000 излишни би си взел Киа???
  • #1
    17 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фирми като Кия още не могат да разберат че за някои хора е важна не толкова колата колкото марката.За това имат посредствени клиенти и са една фирма на дъното