IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И новият Veloster получава спортна версия

Фамилият N на Hyundai ще расте

И новият Veloster получава спортна версия

Второто поколение на модела Hyundai Veloster също ще получи по-мощна и спортна версия N, подобно на популярния хечбек i30. Снимка на бъдещия Veloster N беше публикувана от корейското списание TopRider, но няколко часа по-късно беше изтрита.

И новият Veloster получава спортна версия

Новият Hyundai Veloster ще дебютира на салона в Детройт този месец, като в интернет на няколко пъти се появиха тийзъри, които повече или по-малко показаха как ще изглежда автомобилът.

N-версията на Veloster ще се отличава лесно от базовия вариант – тя ще получи по-агресивна предна броня, друга радиаторна решетка, червени акценти в оцветяването на купето, по-различни джанти и спойлер на ръба на багажника. Все още обаче няма никаква информация за техническите характеристики на бъдещия Veloster N.

Hyundai i30 N, който е пряко свързан със състезателната програма на компанията в световния рали шампионат и световния шампионат за туристически автомобили WTCR, дебютира това лято и се предлага с мощност 250 или 275 конски сили.

0 от 500