IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Михаел Шумахер на 49 - още един тъжен рожден ден

Легендарният пилот все още се възстановява от ски инцидента в края на 2013 г.

Михаел Шумахер на 49 - още един тъжен рожден ден

Най-успешният пилот в историята на Формула 1 Михаел Шумахер навършва днес 49 години, но милионите му феновете отново няма да видят германеца.

В края на 2013 г.  7-кратният световен шампион падна лошо по време на ски ваканция, след което прекара 6 месеца в изкуствена кома и лекарите му направиха две черепно-мозъчни операции. От време на време се появяват различни информации за него, които често си противоречат.

Михаел на 49 - още един тъжен рожден ден

Спектърът е широк – от това, че Михаел е починал до „новината”, че е проходил и може да вдига ръце. И в двата случая спекулациите бяха опровергани от представител на семейството му.

„Михаел се възстановява, но възстановяването му върви по-бавно отколкото ни се иска на всички нас”, това е единствената официална информация, която получиха феновете на Шумахер от семейството му малко преди да се навършат 4 години от инцидента във Франция.

Мениджърът на Михаел, семейството му и всички близки негови приятели, сред които е и президентът на ФИА Жан Тод, които са били допуснати до болничното легло на легендарния пилот, запазват мълчание за състоянието му и един след друг повтарят, че трябва да вярваме във възстановяването на Шумахер.

За съжаление, на феновете на великия германски пилот вече не им остава нищо друго, освен да си припомнят някои от най-големите му успехи навръх 49-я му рожден ден. Все пак, 7 световни титли и 91 победи, са впечатляващо постижение за пилота, който винаги е признавал, че не обича вкуса на шампанското.

0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Един там ( преди 6 години )
    НАЙ-ГОЛЕМИЯ (за мен)ХАЙДЕ, ПИЛЕ !!!СТАВАЙ ШАМПИОНЕ !!!ЗНАЕШ КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ БИТКИ !!! СПЕЧЕЛИ И ТАЗИ - НАЙ-ВАЖНАТА !!!
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    може и да греша, но Сена извади *** от едно състезание, и *** заяви, че на следващото ще го върне на Сена още в първата обиколко. Дали не беше това сезона, в които те имаха победи във всички състезания с изключение на едно две.
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Обратното беше, но едва ли има значение
  • #1
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Roadrunner ( преди 6 години )
    За мен лично уникален и най-големият пилот, от тези, които съм гледал. Знам, че мнозина ще напишат, че е бил гаден и безкомпромисен, но Сена и *** се бутаха дори когато бяха в един отбор. Даже имаше обявено преди състезанието от ***, че ще изхвърли Сена в първата обиколка и го направи.