IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo вкарва двата си най-нови модела в сервизите

Проблемът е с некачествена спирачна течност и до момента засяга над 300 коли

Alfa Romeo вкарва двата си най-нови модела в сервизите

Компанията Alfa Romeo обяви сервизна акция, причината за която е некачествена спирачна течност. Тя води до разширение на резервоара на спирачната система, като това може да причини до авария по време на движение.

Alfa Romeo вкарва двата си най-нови модела в сервизите

Както съобщава сайтът на Националното управление за безопасност на движението на САЩ, италианският производител ще привика в сервизите си  кросоувърите Stelvio и седаните Giulia, при които е открита неотговаряща на стандартите са качество спирачна течност. Акцията ще засегне 307 автомобила, моделна година 2018.

От компанията коментираха, че течността в спирачните системи на тези автомобили съдържа примеси от други масла и не отговаря на стандартните на завода на Alfa Romeo, разположен в Касино, област Лацио. Проблемът е открит на 23 ноември, когато две от колите не са покрили заводските тестове заради трудности със сцеплението.

Alfa Romeo вкарва двата си най-нови модела в сервизите

Веднага е стартирало разследване, което е показало, че част от произведените автомобили са получи спирачна течност и масло за автоматичните скоростни кутии, които по неизвестни до момента причини са били смесени с минерално масло.

Снимки: Alfa Romeo
 

Тагове: alfa romeo stelvio gulia
0 от 500
  • #8
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя па с неговите френски империи. Римската империя е наследена от Италия. Докато французите са се чесали под въшлясалите перуки, Италианците са водили едни от най-тежките войни в европейската история с османската империя. А италианските производители на автомобили имат най-много нововъведения в бранша в световен мащаб.Говоренето за цели нации с квалификации е подчертано комплексарско държание, най-вероятно породено от глупост и завист спрямо автомобилите на останалите.
  • #7
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Италмания ( преди 6 години )
    Те пък френските....... са едни стабилни ум да ти зайде ,хах франчайз .......
  • #6
    8 rate up comment 15 rate down comment
    Франкофон ( преди 6 години )
    И тия щели да ко.глоки.ат великата Френска Империя управляваща земи от Африка през Европа до Северна Америка и Австралия.И как ще стане това драги жабаренковци.Клоуни!
  • #5
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Д ( преди 6 години )
    За 2017 Алфа са продали към 8000-9000 автомобила в САЩ. За сравнение с 2016 това е доста добър резултат. http://carsalesbase.com/us-car-sales-data/alfa-romeo/
  • #4
    26 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Навреме са се усетили.На всички "специалисти по всичко"-За много години и все така да ни радвате с безумието си!
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    не е истина какво се случва в автомафията самозапалващи се автомобили самоускоряващи самокатастрофирали иначе проглокатура съд комисии спят по цял ден цели държави изчезват в автомобилни катастрофи но за властите няма престъплениесамо едене пиени и тия три работи
  • #2
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    изглежда Някой им подлива лекинко минерално масло. Кой ли може да е ? - Не са французите, те не продават в САЩ. Не са и японците, те нямат проблем с никоя конглокенция.Както и корейците ..Хм.. Не са и Немците ,Те си имат *** Bild за да клепат чуждите марки . Тъй-ии... , кой остава ? Или са Шведите или са самите Американци. Но не са Американците, те са най-безкористните хора евър . Значи са Шведите, на тях все им е скучно.
  • #1
    25 rate up comment 32 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Цели 300 коли? Толкова много ли са продали? Вече почват с кампаниите...Качеството било вдигнато, поне на теория