IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор обърка задните части на маймуна със светофар и катастрофира

Куриозният инцидент се е случил в китайския град Гуанчжоу

Шофьор обърка задните части на маймуна със светофар и катастрофира

Един от най-куриозните автомобилни инциденти през изминаваща година се случи в Китай, като той бе предизвикан от маймуна, съобщава изданието tvbs.com.

Китайка обърка задните части на маймуна със светофар и катастрофира

Животното избягало от цирка в град Гуанчжоу и се настанила върху стълб, на който се поставят камери за видеонаблюдение на пътя. Жена-шофьор объркала задните части на макака с червената светлина на светофара и натиснала рязко спирачки. Водачът на движещия се отзад автомобил не успял да реагира и се стигнало до сблъсък.

Китайка обърка задните части на маймуна със светофар и катастрофира

За щастие, при катастрофата няма пострадали хора. Самата маймуна останала върху стълба, като изобщо не обърнала внимание на случващото се. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи установили собственика на макака, който дошъл на мястото. Мъжът поел вината за случилото се и обещал да плати разходите по ремонта на двете коли.

Снимки: tvbs.com

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    страничен наблюдател ( преди 6 години )
    Нищо не може да ме учуди когато азиатци карат. Като цяло много спокойни но шокиращо некадърни и съвършено неадекватни на пътя. Личен опит в Щатите.